Magasinet M!

Sexshop tilbyder lønnet job som sexlegetøjstester

Jep du læste rigtigt. Nu kan du få penge for at teste sexlegetøj

Er du også træt af dit almindelig 8-16 job, eller har du bare været på den samme arbejdsplads de sidste 10 år, og trænger til nye, spændende udfordringer?

Så er det med at slå lyttelapperne ud, for nu har du muligheden. 

Sexshoppen, OnBuy, har nemlig et yderst godt tilbud til dig, der godt kan lide udfordringer i hverdagen - og sexprodukter. Du skal nemlig teste deres lidt mere specielle produkter. Og du bliver endda betalt for det. Faktisk ret godt betalt endda.

Hvis du er en af de heldige, som får jobbet, så kan du blive betalt helt op til 336.000 om året. Det svarer sådan cirka til 28.000 som sexlegetøjstester.

Men hvad indeholder jobbet så?

Hver måned får du tilsendt en række sexlegetøj, som du skal teste og analysere. Derudover skal du lytte til andres problemer med de specifikke produkter, og forsøge at hjælpe dem til en bedre oplevelse.

ANNONCE

Det er ikke et krav, at du er sexspecialist, men det giver sig selv, at jo mere erfaring, du har, jo nemmere bliver det at hjælpe andre med produkterne. 

Sexshoppen fortæller, at de hver måned modtager mere end 500 spørgsmål fra købere, som vil have mere information om det sexlegetøj, de netop har købt. Og her kommer du som sexlegetøjstester ind i billedet. Dine personlige erfaringer og oplevelser, skal nemlig være med til at hjælpe andre.

"Oftest vil folk bare gerne have information om, hvordan de kan bruge vores produkter til fulde, eller hvilket andet legetøj de kan købe, som et supplement til det, som de allerede har købt. Det er lidt forskelligt". 

Hvis det lyder som noget for dig, så er det her en hel unik mulighed. Det eneste der er krævet af dig, er at du har en interesse i sexlegetøjet, som får til test, og at du har customer service skills. Men dem kan vi vel allesammen finde frem, hvis vi får penge for at teste sexlegetøj.

"Hos OnBuy ønsker vi at hjælpe vores kunder bedst muligt (red. måske en anelse for meget..). De sidste mange måneder får vores personale henvendelser fra alle slags kunder, som har brug for hjælp. Vi har brug for en, som kan hjælpe dem i brugen af sexlegetøj, men også en som har erfaring med kundekontakt. Vi ved godt, at det ikke er et must for os, at kunne hjælpe vores kunder med så specifikke spørgsmål om vores sexlegetøj, men vi vil gerne finde en som er ekspert på området, og som kan hjælpe vores kunder det ekstra", siger Cas Paton fra OnBuy. 

Lyder det som dig, og har du intet imod at være sexlegetøjstester, så er dét det helt rigtige job for dig. Tjek det ud på OnBuy.

ANNONCE
Del

Seneste nyt