Magasinet M!

Sexsnorklen er lavet til fræk fridykning

Vi har fundet fem frække gadgets til soveværelset.

Sexsnorklen er lavet til fræk fridykning
SNORKELO

Lad os bare slå det fast med det samme. Det her er ovre i den platte ende af gadget-skalaen. Eller man kunne måske også sige den dybe ende, for SnorkelO er i bund og grund en snorkelmaske, du kan bruge, når du dykker ned mellem benene på en kvinde. Ja, det er plat som ind i helvede, men på den anden side set, er der sikker nogle derude, der kunne finde sådan en anordning praktisk. SnorkelO er lavet af sexlegetøjsfirmaet The Screaming O, og de har endda udstyret næsestykket med en vibrator, så du rigtigt kan gå amok, når du alligevel er dernede, for batteriet skulle holde en halv times tid, mens der jo er frisk forsyning af luft fra snorklen. En halv time burde altså også være nok tid.

SE MERE HER

ANNONCE
Sexsnorklen er lavet til fræk fridykning
CANNADOM

Når du nu engang kan få kondomer med noter af jordbær, banan og cola, kan det vel heller ikke overraske, at beskyttelsen også findes med nuancer af cannabis. Ja, det er sgu en mærkelig sammensætning, men vi syntes alligevel, vi ville dele opdagelsen med dig, for det kan jo give noget krydderi til sexlivet - især hvis din kæreste eller date godt kan lide at få rygeren på. Firmaet bag Cannadom lover, at kondomerne smager og dufter af cannabis, men der er til gengæld ingen ulovlige substanser i de grønne latex-hylstre, så du burde ikke få problemer med lovens lange arm ved at købe udstyret. Men mon ikke, damen kigger lidt mærkeligt, når du hiver pakken frem.

SE MERE HER

ANNONCE
Sexsnorklen er lavet til fræk fridykning
FLESHLIGHT LAUNCHPAD

Du skal have godt og grundigt gang i fantasien for at regne ud, hvad det her egentlig er - eller være en connaisseur i det makabre univers af pikant legetøj. Ja, det er en Fleshlight. Og hvis du ikke har hørt om Fleshlight før, kan vi afsløre, at det er en lommelygteformet anordning med plads til din bedste ven, der skulle være i stand til at simulere fornemmelsen af en kvindes bedste ven, og det er angiveligt det mest solgte sexlegetøj i verden. Der er penge i stadset, og nu har Fleshlight så lavet en holder til iPaden, som på samme tid er godt tænkt og ret sørgeligt tænkt, for du kan spænde den på din iPad og så ellers gå helt amok på diverse skumle sider, mens du samtidig har noget stimulans. Men vi syntes lige, du skulle se den, for LaunchPAD findes altså i virkeligheden. True story.

SE MERE HER

ANNONCE
Sexsnorklen er lavet til fræk fridykning
LOVELY

Du kan måle det meste på din krop, så det er vel også meget naturligt, at turen nu er kommet til de mere intime dele af den. altså din bedste ven. Lovely er nemlig i al sin erotiske herlighed en aktivitetstracker til din javertus, og du tager den på som en penisring, hvorefter alle mulige slags brugbar info bliver sendt direkte til appen på din smartphone. Hvilke informationer, tænker du så? Jo, du kan for eksempel se forbrændte kalorier, tempo, bevægelser og stødhastighed, mens den helt automatisk kommer med forslag til nye stillinger, der kan forbedre dine præstationer. Jaja, så kan det godt være, at sengegymnastikken ikke er en konkurrence, men med den her gadget kan det godt gå hen at blive det. Du får desuden en indbygget vibrator og batteritid til alt mellem to til syv timer - men det er vist mere end man kan sige om dig selv.

SE MERE HER

ANNONCE
Sexsnorklen er lavet til fræk fridykning
SEXUAL FITNESS

Forskning har vist, at du forbrænder i omegnen af 100 kalorier per samleje, og rådene i den her bog forvandler lagengymnastikken til en regulær omgang seksuel crossfit, så du snildt kan tredoble kalorieforbruget. Du skal bare lige have damen med på idéen, men det burde være muligt. Sexual Fitness er nemlig læsset med tips og tricks, der kræver hårdt arbejde af dine muskler, og de kreative stillinger inkluderer spidsfindigheder som 'A Man A Hand A Plan' og 'Crotching Tiger Horny Dragon'. Jeps, det er da en meget behagelig træning.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt