Magasinet M!

Sexy Selfie Sundays #1

Første artikel i vores nye søndagskoncept - mød og følg danske babes fra Instagram

Vi har lagt ordet ud til alle de smukke danske piger at de skal tagge deres selfies med #connerydk - og fra idag og de næste søndage viser vi jer de bedste selfies fra pigernes egne gemmer. Kender du en babe der gerne vil på Connery? Giv beskeden videre.
Denne uge lægger vi ud med 4 babes. Here goes:
ANNONCE
#Sexyselfiesundays @Angeli_klein - Sexy Selfie Sundays #1 #Sexyselfiesundays @Angeli_klein

Angeli Klein

"Jeg er 23 år, bor i Gentofte men er oprindelig fra Esbjerg. Har færøske forældre - så der er både lidt jysk og færøsk gemt i mig.
Jeg står model nogle gange og ellers står den på træning, shopping, rejser og fis og ballade - livet skal jo nydes! Elsker at hygge derhjemme og lave lidt lækkert mad - og så er jeg single."

Følg Angeli på Instagram lige her

ANNONCE
#connerydk @Mettelundmodell - Sexy Selfie Sundays #1 #connerydk @Mettelundmodell

Mette Lund Høhrmann

Smukke Mette var Månedens Babe i August og som du kan se er hun akkurat lige så sprød når hun selv tager billedet.
I øjeblikket er hun ved at tage sin HF og vi skulle hilse og sige, at siden interviewet fra Månedens Babe, er hun gået hen og blevet single.

Følge Mette på Instagram
ANNONCE
Eyecontact? #SexySelfieSundays @sandyesko - Sexy Selfie Sundays #1 Eyecontact? #SexySelfieSundays @sandyesko

Sandy Esko

Vi er altid glade for et gensyn med Sandy, der for et lille år siden var yderst populær blandt vores læsere som Månedens Babe: Sandy som Månedens Babe.
Sandy kommer fra Aalborg og er blevet et år ældre siden sidst: Hun har travlt med fotoshoots, men har også haft tid til at skyde et par lækre selfies til ære for hendes instagram-followers.

Følg Sandy på Instagram eller Facebook
ANNONCE
Done with todays #photoshoot in #Santorini - #connerydk @Zienna_eve - Sexy Selfie Sundays #1 Done with todays #photoshoot in #Santorini - #connerydk @Zienna_eve

Zienna Eve
 

Hey Zienna! Tager dig med i Sexy Selfie Sundays artiklen på Connery.dk imorgen - Vil du ikke lige sende mig en linje eller tre om dig selv?

 •  
   
 • Zienna Eve Sonne
  16:41
   
   
  Zienna Eve

  Tusind tak hvor fedt! Det eneste jeg kan komme paa er nok 100% naturlig, 19-aarig model fra bornholm.

   
   


Følg Zienna på Instagram
ANNONCE
Sexy Selfie Sundays #1

Like it? Spred budskabet!


Okay piger og drenge. Hvis I er nede med det her koncept og gerne vil se masser af selfies fremover, så spred billedet til højre - Det eneste krav er at pigen er sexet og selv har taget billedet der udvælges! Tags vi holder øje med: #connerydk #sexyselfiesundays - Vi samler op på fotos i løbet af ugen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce