Magasinet M!

Sheila-Maria Schade fra Paradise Hotel

Hun er villig for et sæt nye bryster...


Ja ja, vi ved det godt. Hun er røget ud af hotellet for et stykke tid siden, men hvad betyder dét, når vi har en  flok billeder af den søde 25 årige pige fra Bjæverskov, som beskriver sig selv som Hysterisk, positiv og charmerende…

Hun har dyrket en del sex på hotellet. Vi har set hende i poolen, i sengen, i badekarret og vi har set hende give et blowjob. Desuden har der været stort drama om hende og Nicks kæresteforhold, som blev til et trekantsdrama, hvor også Mette Væver blev indblandet.Da snakken i studiet pludselig falder på bryster, åbner Sheila-Maria ballet:


Ja altså hvis nogen tilbød, at sponsorere et par nye bryster til mig, ville jeg nok ikke sige nej!

Hvad ville du gøre for dem, der skulle sponsorere dem?

Hvad jeg ville gøre? Altså jeg ville være villig til at få taget billeder, lave interviews, stille op til events et eller andet haha..

ANNONCE
Chefredaktøren fik sin drøm om pudekamp opfyldt... Men hun gik totalt amok med den pude!! - Sheila-Maria Schade fra Paradise Hotel Chefredaktøren fik sin drøm om pudekamp opfyldt... Men hun gik totalt amok med den pude!!

Sig mig, vågner man bare op og tænker: Jeg skal da deltage i Paradise Hotel?

Altså, jeg tog med, fordi jeg godt kunne bruge et pusterum, og for at finde ud af, hvor mine grænser lå i forhold til, at jeg er så stort et konkurrencemenneske. Jeg ville gerne finde ud af, hvad jeg var villig til at gøre for konkurrencens skyld…

Villig til at gøre?

Ja altså ikke sex, mere hvor meget kælling jeg ville blive for, at vinde og sådan noget.

Havde du truffet en beslutning om, du ville dyrke sex på hotellet inden du tog afsted?

Jeg havde truffet rigtig mange beslutninger om, hvad jeg ville nede på hotellet. Der var visse ting, der blev som jeg havde bestemt på forhånd, men rigtig mange, som bestemt ikke gjorde.

Kommer man hjem med en masse gode venskaber?

Jeg så alle som konkurrenter dernede. Jeg stolede ikke på nogen 100%, og selvom jeg blev glad for nogen folk, havde jeg ikke noget imod at smide dem ud senere.

Hvad med fyre? Hvordan tager de sådan en tur i forhold til pigerne?

Jeg tror fyre tænker meget mere taktisk, og pigerne har nok mere hjertet med – selvom pigerne i denne sæson også spiller taktisk.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg studerer, jeg er i gang med at tage en handelseksamen så jeg kan åbne en butik. Derudover køber jeg heste, rider dem til, og sælger dem videre.

En butik?

Jeg vil gerne åbne en special butik med designervarer til hunde og katte.

Altså, øh, hunde og katte med tøj på?

Ja!

Fik dine forældre lov til at se programmet?

De sagde, at lige meget hvad, så ville de se det program!

Hvordan skal man score dig?

Man skal være sig selv, ikke være klæbrig og jeg kan godt lide, hvis man er lidt midtpunkt. Jeg er til høje mørke fyre med grønne øjne. Ikke sagt, at jeg ikke kan falde for en lyshåret fyr med blå øjne men altså…

Mørkhårede høje fyre med blå øjne og briller?

Ja det er også fint… Ha ha!

5 hurtige:Øl eller drinks?
DrinksI poolen eller i badet?
Det er hip som hapTaxa eller elevator?
Elevator2 piger eller 2 fyre?
2 piger

G-streng eller Hotpants? Det kommer lidt an på, om det lige har været jul… Hot pants!

ANNONCE
Facts:
Billeder:  Christian Grüner
Del

Seneste nyt

Annonce