Magasinet M!

Sherlock Holmes 3 bekræftet til 2020

Den kække detektiv vender tilbage!

Vi har ventet længe på at høre nyt fra Guy Ritchie, Jude Law og Robert Downey, Jr. på deres famøse Sherlock Holmes-projekt - det er faktisk syv år siden, at vi så toeren.

Men nu er der heldigvis godt nyt til fans af den nytænkende udgave af Sir Arthur Conan Doyles klassiske karakter - Sherlock Holmes 3 rammer biograferne til 2020!

Entertainment Weekly kan bekræfte, at de to skuespillere, Law og Downey, Jr., er ombord igen til at få trilogien på benene.

Guy Ritchie er endnu ikke blevet bekræftet - men co-creator på Narcos, Chris Brancato, ser udset til at skulle skrive manuskriptet. 

Som du nok husker i slutningen af  Sherlock Holmes: A Game of Shadows, så vidste man ikke, om Holmes døde i faldet med Moriarty - men heldigvis hoppede han tilbage i billedet og satte et stort fedt spørgsmålstegn efter teksten 'The End' på Watsons skrivemaskine.

Det er selvfølgelig lidt et regnestykke, som har svært ved at gå op tidsmæssigt, da Downey Jr. må siges at være optaget med Marvel. Selv udtaler Law følgende om processen:

"It's a slow process. We're all busy. So getting us together to try to nail that has taken a little bit longer than we had hoped."

Det bliver spændende at se, hvad projektet kommer til at fokusere på!

ANNONCE
Sherlock Holmes 3 bekræftet til 2020
Del

Seneste nyt

ANNONCE