Magasinet M!

Shit motherfucker! Her får du alle bandeordene i Pulp Fiction på 2 minutter

Hvis du nogensinde har set den geniale Pulp Fiction, så ved du nok også, at den indeholder rigtig mange bandeord. Nu kan du få dem alle på under to minutter.

Shit motherfucker! Her får du alle bandeordene i Pulp Fiction på 2 minutter

Det går ikke stille for sig, når karaktererne i Pulp Fiction folder sig ud. Bandeordene flyver i luften, som de gerne gør i Quentin Tarantinos film.

Og måske bandeordene er med til at gøre filmen om de vilde gangstere og den mystiske kuffert til en af filmhistoriens største nyklassikere med en position som nummer syv på IMDBs liste over de bedste film nogensinde.

Youtuberen StorySaysCreation har derfor sat sig ned med filmen og klippet ud, hver gang karaktererne udbryder et 'shit', et 'motherfucker' eller et 'asshole'. Og hele 258 gange bliver ordet 'fuck' brugt i filmen.

Det er dog langt fra nok til at være den film i verden, der bruger ordet 'fuck' mest. På den liste er Pulp Fiction nemlig kun nummer 28, mens listen toppes af filmen Swearnet: The Movie, der bruger ordet 'fuck' 935 gange, mens den mere kendte Wolf Of Wall Street på tredjepladsen bruger ordet 569 gange.

Uanset hvad, så bruges ordet 'fuck' flittigt i Pulp Fiction.

Resultatet er i hvert fald blevet mega sjovt. Se det herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE