Magasinet M!

Sig hej til Al-Chihuahua: Islamisk terrordværg ligner Game of Thrones-karakter på en prik

En islamisk terrorgruppe, der allierer sig med Al-Qaeda har fået et nyt, småt medlem. Lige så skræmmende hans gerninger er, lige så komisk er hans tilnavn.

Dværge kan være noget af det sejeste og klogeste, der findes. Bare se på Game of Thrones-stjernen Peter Dinklage, som gennem fem sæsoner har forsøgt at holde de onde kræfter i skak under det rå og ridderlige navn Tyrion Lannister. 

Men der findes også de mere modbydelige dværge med knap så noble navne. En af dem har den militante, islamiske terrorgruppe Jabhat Al-Nusra fået tilgang af. Dværgen, hvis rigtige navn er ukendt, er blevet 'døbt' Al-Chihuahua af en arabisk journalist, som har mødt den lille terrorist under den blodige krig i Syrien. Og ja, det ér navnet på en hunderace. En type hund, der er blandt de mindste i verden. Så det er ikke så svært at gætte, hvorfor han har fået netop det øgenavn.

Men lad jer ikke narre. For nok er Al-Chihuahua lille, men han er så sandelig stor nok til at dræbe løs med automatvåben for den syrisk gruppe Jabhat Al-Nusra, der kæmper for terrororganisationen Al-Qaeda, som blandt andet stod bag angrebet på World Trade Center i 2001.

Se billeder af den lille skurk herunder:

ANNONCE
Sig hej til Al-Chihuahua: Islamisk terrordværg ligner Game of Thrones-karakter på en prik
Sig hej til Al-Chihuahua: Islamisk terrordværg ligner Game of Thrones-karakter på en prik

Billederne afslører, at Al-Chihuahua er godt rustet med ammunition. Men hvem eller hvor mange der har måtte falde for hans kugler vides ikke. Men én ting er sikkert. Al-Chihuahua er ikke et af guds bedste militærbørn. For sammen med Jabhat Al-Nusra og Al-Qaeda kæmper han nemlig som 'hellig kriger' for indførelsen af et islamisk styre i Syrien og har været med til at drive millioner syrere på flugt fra deres eget land.

Skam dig, Al-Chihuahua! Du kunne lære lidt af Tyrion Lannister, som forhindrer krige.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce