Magasinet M!

Signe Modin er Månedens Crush: Jeg elsker at være spontan - Maj 2021

Månedens Crush maj 2021: Signe Modin Vagtholm!

Månedens Crush maj 2021

Navn: Signe Modin

Alder: 22 år

Bor I: Amagerbro

Arbejde: Tatovørelev

Civilstatus: Single 

Instagram: siiiiiiigne

Signe medvirker i Paradise hotel sæson 18 i 2021 på Viaplay!

Signe Modin er Månedens Crush: Jeg elsker at være spontan - Maj 2021

Du er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Det er da mega lækkert at være blevet valgt som Månedens Crush - nu er jeg efterhånden velkendt herinde, så det ville da også være en skam, hvis ikke jeg lige fik den sidste “titel” med herinde fra.

Hvad laver du for tiden?

Jeg har lige haft et job i kundeservice, da mit arbejde desværre lukkede ned tilbage i december måned. Men efter regeringen har lukket op for de liberale erhverv, er jeg kommet tilbage på min plads som tatovørelev. Så nu tatoverer jeg endelig igen og hygger med alle mine søde og dejlige kunder. Derudover har min søster og jeg lavet et datingspil, som vi ihærdigt prøver at få ud til verden, men det kræver tid og penge, og vi er begge lidt presset på de områder lige nu og her - dog går der nok ikke så forfærdeligt længe før, at vi endelig kan løfte sløret lidt mere for, hvad vi har gang i.

Hvad laver du i din fritid?

Jeg har faktisk utrolig lidt fritid, så den smule, jeg har, bruger jeg på at være sammen med veninder og venner, lave noget god mad og drikke et glas vin. Men jeg arbejder sindssygt meget, så der er ikke meget plads til sjov og ballade i øjeblikket.

ANNONCE
Signe Modin er Månedens Crush: Jeg elsker at være spontan - Maj 2021

Hvad drømmer du om? 

Jeg har gået i et stykke tid og leget lidt med tanken om at starte mit eget undertøjsmærke, men lige nu er jeg glad for det arbejde, jeg har, og har ikke travlt - skal nok også lige først have et par år på skolebænken, før jeg kaster mig ud i det.

Hvad kan du fortælle om dig selv, som man måske ikke lige forventer?

Jeg er sjovere, end jeg ser ud (eller det håber jeg da i hvert fald). Jeg elsker at være spontan og lever for historierne. Jeg er (næsten) ikke bange for noget, hvilket også har fået mig ud i nogle sindssyge situationer med stjålne katte, traumecenter efter en bytur, ambulancer og alt muligt skørt, men i sidste ende er det noget af det bedste, jeg ved - at tage beslutninger hen af vejen og bare se hvad der sker.

Hvad er den perfekte mand for dig?

Den perfekte fyr for mig har hele pakken sjovt nok, men vigtigst af alt skal han kunne få mig til at grine. Han skal være sød overfor mine veninder og have en grineren omgangskreds, som jeg også selv gider snakke med. Derudover skal jeg selvfølgelig være tiltrukket af ham, og han må da også gerne have sin egen personlige stil - så er han godt på vej.

ANNONCE
Signe Modin er Månedens Crush: Jeg elsker at være spontan - Maj 2021

Hvad skal man gøre for at score dig? 

Jeg er nok mere typen, der scorer, end jeg bliver scoret. Hvis jeg sætter mig noget for, så skal det også nok lykkedes. De fyre jeg scorer er (hvis jeg selv skal sige det) af højeste kvalitet, haha, så der skal arbejdes - men jeg kan godt lide, at der er noget at kæmpe for, og det er der ikke rigtig, hvis det er fyren der presser på, så desværre ingen scoreguide i denne omgang.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Jeg er mest glad for mit smil/ mine tænder, men er efterhånden blevet gjort opmærksom på, at jeg har et flot brystparti, så det må vel også være noget af det bedre på min krop.

 Guilty pleasure?

Undertøj - elsker at føle mig sexet, ikke kun for en fyrs skyld, men også bare for mig selv. Der er ikke noget bedre end at have et lækkert sæt undertøj på, det giver lige en det sidste selvtillidsboost, så man kan gå med hovedet højt.

ANNONCE
Signe Modin er Månedens Crush: Jeg elsker at være spontan - Maj 2021

Hvad har været dit seneste køb?

Mit seneste køb er faktisk et bondage-sæt. Jeg holder fødselsdag i slutningen af maj, temaet er extra, og jeg har valgt at gå fuld SM.

Hvornår føler du dig mest sexet?

Jeg føler mig mest sexet i matchende undertøj, og når jeg har fået en god tan og lagt en flot makeup, men gør alle ikke det?

Hvor finder man dig oftest en lørdag aften?

Lørdag aften er jeg højst sandsynligt ud og drikke lidt med pigerne. Hvis ikke Danmark var lukket ned, havde jeg nok fjollet rundt på diverse klubber i Københavns natteliv.

ANNONCE
Signe Modin er Månedens Crush: Jeg elsker at være spontan - Maj 2021

3-2-1 - fortsæt sætningen: “Jeg har aldrig…”

.. været i Paris - nogen der skal med?

Playstation eller brætspil?

100p brætspil, husk hyggen altså!

Afslutningsvis - din vådeste bytur?

Min vådeste bytur må nok være den gang, jeg fik en ide om at skulle bade i Storkespringvandet - der skete også mange andre sjove ting den aften, men dem gemmer jeg til en anden god gang ;)

ANNONCE
Tak til:

Model: Signe Modin

FotografMikkel Laumann - Laumann Photography

Del

Seneste nyt