Magasinet M!

Simon Talbot sender skarpe i retning af Qatar

Se Talbots vilde for/mod video her!

VM i Qatar er skudt i gang - og Herrelandsholdet melder sig fit for fight. Men ikke alt er som det plejer - og kritikken hagler fortsat ned over værtsnationen Qatar: De kummerlige forhold for immigrant-arbejderne, der har knoklet sig til døde for at bygge de nye stadions, den kontinuerlige spekulation over FIFA's potentielle korruption og ikke mindst den kontinuerlige homofobiske retning er alle oppe i luften. 

Det hele er så vanvittigt, at det er svært at se, om man skal grine eller græde - eller bare holde kæft og undlade at blande sport og politik - som nogle stemmer vil det. 

Komikeren Simon Talbot har sit helt eget take på det: Talbot kom ud sidste år ud af sit coronaskjul med et nyt spirtitusmærke - salted caramel moonshine- drikken; Crack, og som en anden Ryan Reynolds bruger han både sin humor og aktuelle historier til at tale om sit Crack med et stort glimt i øjet:

ANNONCE

I den seneste video (se den herover) liner han 'VM i Qatar' op mod en kærlig stund med Crack, og dømmer den 4-0 til Crack, med kommentaren: Efterlader en bedre smag i munden en VM i Qatar. Det er fandme karakter - også selvom det er reklame! Glimtet i øjet - den fanger du i cliffhangeren.

Simon Talbot lader til at være en af de, for tiden få, der formår at veksle sit komiske talent til sjove reklamer, og vi kan godt anbefale at tjekke resten af videoerne, der er linet op fra ende til anden i bunden af hans hjemmeside

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE