Magasinet M!

Simone fra Paradise Hotel

Hun er 19 år, kommer oprindeligt fra Assens på Fyn og synes Lebbe lyder grimt!

Hvad står der på din tatovering?

Jamen der står ”Never a failure, always a lesson” og det er en påmindelse om fortiden. Da jeg var yngre havde jeg det meget svært, f.eks. i forhold til, at skulle springe ud overfor min familie – hvor min far dog tog meget godt imod budskabet.Ja for du er jo lesbisk, men hvor mange piger har du så haft sex med?
Ha ha… Aj… Det siger jeg ikke!... Det er hemmeligt!
ANNONCE
Simone fra Paradise Hotel
Du har sagt til mig du har været sammen med Janni fra Paradise i år, men du har også været sammen med hendes lillesøster?

Ja, altså… Vi var meget fulde i byen og så endte vi op i noget kysse halløj og øh… Ja så... Jeg gør nogen lidt vilde ting, når jeg er fuld! 


Er det tit noget du oplever, at piger gerne vil eksperimentere med dig?


Ja! Og nu hvor jeg er med i Paradise, er der rigtig mange der skriver, at de synes jeg er inspirerende og sådan noget!Men hvorfor Paradise Hotel?

Jamen vi sad i en brandert, og så den her reklame, hvor Tv3 søgte deltagere. Så tænkte jeg, at jeg ville vise seerne, hvordan man fester, som lesbisk i Paradise!


Hvor er du om 10 år?

Øhm, jeg ved det ikke rigtigt. Jeg er måske Politimand, har forhåbentlig en pige og måske et barn… men jeg ved det slet ikke!Har du haft sex med en fyr?


Ja det har jeg, og derfor kan jeg også sige, jeg ikke tænder på drenge!Hvor finder vi dig i byen?


Den glade viking, Cosmo, Karel… nej bare der, hvor der er fest!Hvor ser man porno på nettet som lebbe?


Jeg ser ikke så meget, men der er da, den der Redtube.com (red. den kendte vi slet ikke...)Har du overvejet om deltagelsen i Paradise, kan skabe problemer i fremtiden?

Jeg havde ikke tænkt på, at det kan ødelægge noget i fremtiden, da jeg tilmeldte mig – og nu er det sådan lidt, enten kan de lide mig, eller så kan de ikke!Porsche eller Lamburghini?
Lamburghini2 piger eller 2 fyre?
Den var nem, 2 piger!Hot pants eller G-streng?
– Hot PantsLas vegas eller Las Palmas?
– Las VegasXfaktor eller Vild med dans? – X faktor
ANNONCE
Foto: Christian GrünerTøj: Vil du gerne se din bedre halvdel i det tøj Simone har på, finder du det her hos Femilet
Del

Seneste nyt

Annonce