Magasinet M!

SINDSSYGE JAPANSKE TV-SERIER

Når japanerne skal slappe af foran fjerneren, sker det bedst med et tv-program, hvor deres medmennesker bliver udsat for ting, som selv forhørslederne på Guantanamo ville fordømme.

SINDSSYGE JAPANSKE TV-SERIER
Er du chokolade?

Sokkuri er det japanske ord for chokolade, der ligner noget andet. I det populære show skal kendte gætte om dørhåndtag, sko og andet er lavet af chokolade, inden de bider i det.

FRUGT OG GRØNT PÅ TRE HJUL
Fire udlændinge klædt ud som frugt og grønt forsøger at holde deres trehjulede cykel på et transportbånd, der kun kører forlæns, når de banker hovedet i en knap. Velkommen til Japan.

BYGGEPLADSENS NINJA
I Sasuke fra 1997 kravler helt almindelige kontoransatte rundt på tarzanbanen fra helvede på en byggeplads. Det er sådan noget med at løbe lodret op ad en væg og kure ned ad en elledning. Eksporteret til udlandet.

LINEDANS PÅ TO HJUL
Det kan svære svært at holde kursen på cykel. Det er tæt på umuligt at cykle over en sø, når en smal flydende luftmadras gør det ud for en cykelsti. Det var bare én af udfordringerne i programmet Doors.

PASTASLYNGEN
Vi kender ikke programmet. Vi kender ikke baggrunden. Vi kan bare konstatere, at deltagerne i et japansk tv-show på et tidspunkt blev sat til at spise spaghetti i en tørretumbler, mens den kørte.

VIND ELLER FRYS
Simpelt koncept: Japanske kendte skal komme helskindet igennem en forhindringsbane. Ellers får de en tur i det iskolde vand.

FANG NINJAEN
En slags ninja-skattejagt, hvor deltagerne skal fange en ninja, der er forklædt som vejskilt eller affaldspose.

HERREN PÅ SLOTTET
Takeshi's Castle er stamfaderen til nutidens syndflod af bindegale japanske tv-programmer. I programmet, der kørte fra 1986-1989, skulle deltagerne forsøge at komme ind til komiker og programvært Takeshi ved at overvinde diverse forhindringer, som i dag virker temmelig harmløse. Tænk Fangerne på Fortet på japansk.

ANNONCE
SINDSSYGE JAPANSKE TV-SERIER
LUGT MINE BREMSESPOR

Velkommen til quizshowet fra helvede. Deltageren skal svare på en række spørgsmål. Hver gang han svarer forkert, rykker hans holdkammerats sure underbukserøv tættere på. Hvem får den idé?

SKUB DEN RØV!
Du tror det, er løgn. To hold med tre personer på hver skubber en gigantisk sumobryder-figur rundt, mens et fjerde holdmedlem befinder sig på hovedet af figuren og har gang i en brydekamp med en modstander. Nå ja, og sumofiguren kan eksplodere når som helst.

ALTERNATIV STRIPPOKER
Der står en nøgen kvinde bag en tynd væg, og så er det op til deltageren at overvinde en række udfordringer, så der til sidst er frit udsyn til alle herlighederne. Genialt.

NU KOMMER DU NED DERFRA
Mens en række skræmte deltagere sidder på en væg lavet af kasser, forsøger en andre deltagere med bind for øjnene at smadre væggen. Gæt udfaldet.

SKUMFEST
Japanere forsøger at spise skumfiduser, der hænger fra loftet, mens de har en elastik rundt om fjæset. What's not to like?

SNURRETOP I RØVEN
En deltager kravler rundt på gulvet med et bord fastspændt over sin bare røv. Imens slipper en anden person en snurretop ned i et dertil indrettet hul på bordet. Det kilder.

UNDGÅ FISEN
Hvad er den bedste måde at undgå stanken af dine egne prutter på? Det forsøger et japansk program at finde frem til. I et mørk lokale slår deltageren en skid og forsøger herefter desperat at undgå stanken ved at udføre diverse bevægelser. For underholdningens skyld har producerne farvet tarm-dampene gule.

ANNONCE
SINDSSYGE JAPANSKE TV-SERIER
Mumie-quiz

Tore! er i princippet bare et almindeligt quiz-program. Bare med den japasnke finte, at deltagerne bliver pakket ind som en mumie af en ondsindet maskine, hvis de svarer forkert.

BOLD FOR NÆRSYNEDE
De fleste har nok råbt efter en dommer, at han burde bruge briller. Men har du tænkt på, hvad der ville ske, hvis spillerne på banen havde briller? Et japansk tv-show lod 22 japanere spille fodbold, mens de kiggede ud gennem briller med enorm styrke. Det var et orgie af spark i luften og utilsigtede tacklinger.

MENNESKEDART
Programmet Make A Splash kan bedst beskrives som OL for psykopater. For at vinde hovedpræmien på 100.000 dollar, skal deltagerne blandt andet forsøge at ramme en målskive ved at springe på hovedet i vandet, samt deltage i synkron-smagning.

VÆR COMPUTERSPILLET
Kan du gøre det bedre end Mario? Har du altid drømt om at være en Tetris-brik? Deltagerne i Nokabe lov til at være computerspil på en MEGET levende måde.

FÅREKYLLINGER TIL GRÆNSEN
Det er i sig selv underholdende at se deltagerne i programmet To The Limit spille bowling på en bane, der hælder opad. Eller hoppe over verdens højeste plint. At se dem gøre det klædt ud som fårekyllinger er bare... sært.

EN SLAGS ØLBOWLING
I et program, der på fineste vis kombinerer klassisk ølstafet med bowling, spiller en flok japanske kvinder i stuepigeuniformer bowling efter at have snurret ti gange rundt om et baseball-bat. Det er uvist, om Dizzy Bowlings popularitet skyldtes det originale format eller kameraføringen, der fokuserede uhæmmet på deltagernes trusser.

DEN ULTIMATIVE KAGEKAMP
Kvinder i bikini? Tjek. Rider på mekaniske rodeotyre? Tjek. Kaster kage efter hinanden? Tjek. Dette geniale koncept var bare en del af det kortlivede program Yarisugi Koji, der direkte oversat betyder 'for meget Koji'. Koji Imada er en japansk komiker.

GALSKAB I NORGE
Japanerne er bange for at tage til udlandet for at blive ydmyget. I programmet SkyBreakers skulle deltagerne til Norge, hvor de frivilligt lod deres tunger fryse fast til lygtepæle, samt firede sig over en frossen sø, mens de selv var i flammer.

LUKKET PÅ GRUND AF SKADER
Næst efter Takeshi's Castle er Kinniku Banzuke den største japanske tv-succes gennem tiderne. Programmet, der løb fra 1995-2002, indeholder den nu patenterede kombination af fysiske udfordringer og ekstreme forhold. Programmet kørte for sidste gang i 2002. Ikke på grund af manglende popularitet, men på grund af for mange skader hos deltagerne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE