Magasinet M!

Sinful 2020 Julekalender: Pift julestemningen op med årets frækkeste voksenjulekalender

Så er julen reddet!

Hvis du står og mangler den ideelle julekalender at give til konen i år - så drop Rituals, Bodyshop og alt det der romantiske kropsplejehalløj.

Nu går vi all-in!

Og det kommer i form af Sinfuls nye julekalender, som for alvor er designet til at spice tingene op i soveværelset hjemme hos lillemor. 

Der findes alt fra stille og rolige lege til lidt mere avancerede action til den vandrette polka, og så kan du samtidig holde varmen i den kolde decembermåned.

Det er sgu da win-win?

Med opfindsomme lege, bedst-sælgende legetøj og ikke mindst et lille inspirationshæfte til yderligere morskab under dynen er hele måneden dækket på den seksuellen front. 

Sinfuls Julekalender var ekstrem populær sidste år, og blev revet væk ret hurtigt - det kan til dels skyldes, at den fik en del tv-eksponering.

Igen i år er sexshoppen klar med to udgaver:

- Den ny klassiske Sinful julekalender for 2020 der koster 795 kroner, med produkter til en samlet værdi af 2.300 kroner (Og bare rolig, hvis du var en af dem der nåede det sidste år, er der et nyt udvalg at lege med i år.

- En Sinful Deluxe Julekalender 2020; denne version med produkter for 3.700 - et nyt udvalg og for 200 kroner mere end i 2019. Prisen for den ekstraordinære deluxe-version er på 1.295 kroner.

Kalenderne indeholder sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage-produkter til både manden og kvinden.

Overall er det et mekka at nyt sexlegetøj - og så kommer der sørme også lige en flaske vandbaseret glidecreme til festlighederne på deres regning.

Du kan købe sex-julekalenderne lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt