Magasinet M!

Sinful Julekalender 2022

Her er årets sexplotion af julekalender for voksne!

Hvem er klar på en fræk jul? Hvis du mangler en gode måde at blive introduceret til en verden af sexlegetøj, så skal du prøve en sex julekalender. 

I år har Sinful oppet gamet gevaldigt, og der er intet mindre end 6 (sex) Sinful julekalender at vælge imellem - og det betyder selvfølgelig, at det burde være muligt for de fleste at finde en sending helt nyt legetøj!

Hver kalender er enten skræddersyet til dig, der ønsker kvalitet, kvantitet, dedikeret til specifikke køn eller par - der er noget for enhver smag!

Og herunder har vi overblikket til dig, så du er sikker på at finde den rette kalender til dig og/eller din partner i den søde juletid!

ANNONCE
Sinful Julekalender 2022

Noget om flere muligheder og hvorfor det er smart - og at man kan bruge skemaet til at vælge, hvilke præferencer man ønsker - der findes forskellige udgaver såsom klassisk julekalender og deluxe julekalender. Men så er der også julekalendere, som er skræddersyet til mænd eller kvinder. 

ANNONCE
Sinful Original Julekalender - Sinful Julekalender 2022 Sinful Original Julekalender

1. Sinful Original Julekalender

Den klassiske bestseller! Alle de gængse, klassiske og eksperimenterende former for sexlegetøj - stort såvel som småt til at både introducere dig og din partner til sexlegetøj for første gang og til rutinerede, der gerne vil have lidt variation.

Køb: Sinful Original Julekalender

Pris: Vejledende salgspris 895 kroner

ANNONCE
Sinful Premium julekalender - Sinful Julekalender 2022 Sinful Premium julekalender

2. Sinful Premium julekalender

Her bliver der ikke sparet! Vi snakker store, dyre former for sexlegetøj, som er skræddersyet til dig, der hverken vil gå på kompromis med effekt eller kvalitet - et slaraffenland af hyggestunder!

Se den her: Sinful Premium Julekalender 2022

ANNONCE
Sinful 12 Days of Christmas - Mænd - Sinful Julekalender 2022 Sinful 12 Days of Christmas - Mænd

3. Sinful 12 Days of Christmas - Mænd

Julekalender dedikeret til mænd og deres orgasmer - stort fokus på hygge til langemand. Hvad enten vi snakker vibrationer, onani-produkter og meget andet! Der er efterhånden så meget sexlegetøj til mænd, at denne julekalender kan åbne dine øjne for, hvilke variationer, der findes udover klør fem. 

Sæt gang i drengen med 12 Days of Christmas

ANNONCE
Sinful 12 Days of Christmas - Kvinder - Sinful Julekalender 2022 Sinful 12 Days of Christmas - Kvinder

4. Sinful 12 Days of Christmas - Kvinder

Kvindernes tur til forkælelse - et eventyrligt sæt af forskellige former for orgasme- og nydelsesfremkaldende redskaber! der findes både sex legetøj, som du kan lege med for dig selv, og sexlegetøj du kan inddrage din partner i. Win-win!

Fang den her: 12 Days of Christmas for kvinder

ANNONCE
Sinful 4 Weeks of Playful Christmas Deluxe - Sinful Julekalender 2022 Sinful 4 Weeks of Playful Christmas Deluxe

5. Sinful 4 Weeks of Playful Christmas Deluxe

Klar på søndag i advent, der byder på mere end julekrans og adventslys? Så skal du prøve denne pakke, som fordelt på fire låger sørger for, at du nok skal kunne holde varmen i soveværelset i julen! Og i disse energi-dyre tider? Så er det smart at skrue op for varmen med lidt vandret polka!

Køb: Sinfuls Deluxe adventsoverraskelse sælges for 995 kroner

ANNONCE
Sinful 4 Weeks of Playful Christmas Premium - Sinful Julekalender 2022 Sinful 4 Weeks of Playful Christmas Premium

6. Sinful 4 Weeks of Playful Christmas Premium

Deluxe-Adventsudgaven af årets sex julekalender gør det lidt sjovere at stå op til søndag i advent - masser af spændende leg fordelt ud på fire forskellige pakker, som hver sørger for en hed aften! En god måde at slippe bløde pakker..

Link: Premium-versionen af Sinfuls adventskalender

ANNONCE
Del

Seneste nyt