Magasinet M!

Sinfuls sexede black friday tilbud er live!Åhh, det er black friday igen. Navnet rimer på ondt i tegnedrengen og opskrevne tilbudspriser - og lyder egentlig som noget der hører godt hjemme som afstraffelse. Men hvis det skal gøre ondt på den rigtige gode måde, var det måske værd at overveje, at kombinere smerten med noget underholdende voksenlegetøj?

Vi har forsøgt at få Sinful til at spille ud, hvilke sager de ville gå all in på Black Friday, men vi har ikke haft det store held - og derfor måtte vi vente pænt, ligesom alle andre. Det viser sig, at det vi troede var "at holde kortene tæt til kroppen" i virkeligheden dækker over, at praktisk talt alle sexlegetøjsshoppens bedste produkter har fået et ordentligt black-friday hak i prisen - en af de få ting der ikke er berørt, er den ombejlede Sinful Julekalender.

Vi har udvalgt tre tilbud, som vi ved at vores legetøjstestere har været ekstra glade for, hvilket primært er pakker til par. Men Sinful kører også vanvittige timetilbud, på alt fra glidecreme til de vilde onaniprodukter - så det er også værd at tage et kig på. 

ANNONCE
Sinfuls sexede black friday tilbud er live!

Sinful Get Started 

Anal begynder kit - smag på navnet! Hvis ikke det er en genial gaveidé til enten en man elsker eller hader - hvad er så?

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide er perfekt til dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation.

Sættet koster 169,- kroner - nedsat fra 249

ANNONCE
Sinfuls sexede black friday tilbud er live!

Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Er der planlagt en romantisk weekend, med forhåbninger om lidt ekstra action? Spice forventningerne og slutresultatet op med et weekend-getaway kit, fyldt med diskret legetøj, der ikke ser voldsomt ud, men giver et seriøst drys krydderi over udfoldelserne.

Spar 100 kroner - sættet koster i dag 199,-. 

ANNONCE
Sinfuls sexede black friday tilbud er live!

Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks

Hvis du er fast læser af M!, bør Love Challenge boksen ikke være en nyhed for dig - folk har tidligere udtrykt stor begejstring for sættet, og vores legetøjstestere i foråret var ikke i tvivl: 

"Min kæreste og jeg er lige kommet igennem de 10 dages nydelse, og vi har aldrig haft sex så mange dage i træk.

Er du ny til sexlegetøj? KØB DEN.

Erfaren med sexlegetøj? KØB DEN.

Dette produkt er helt perfekt hvis I er vilde med overraskelser og vil prøve noget nyt. Sexlegetøj er med til at holde gnisten i live i soveværelset - lige meget om i har været sammen i mange år eller ej. Det åbner op for nye muligheder, og i kommer til at opleve stimuleringer på andre måder end i evt. er vant til."

Sættet er lige nu sat ned fra 699,- til 489,- kroner - en besparelse på 210 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce