Magasinet M!

Singleton inviterer til whiskycocktails og nye smagsoplevelser

Bite Me by Singleton.

De fleste af os kan huske en episode fra vores barndom, hvor vi kiggede skeptisk på en ret eller råvare, der var blevet placeret på tallerkenen foran os. Når man så endelig vovede sig til at smage på sagerne kunne det gå to veje. Enten endte det i fiasko med en sammensnøret mund og et desperat ønske om vand.

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 

Eller også åbnede der sig en helt ny smagsverden, hvor vores blik på den nye smagskultur for alvor blev ændret.

ANNONCE
Singleton inviterer til whiskycocktails og nye smagsoplevelser

Lige præcis den tanke er grundlaget for Singletons nye pop up-restaurant, Bite Me by Singleton, der 8. august åbner dørene for nysgerrige, sociale og selvfølgelig madglade danskere.

Fokusset er små hapsere, hvor man gennem en masse små anretninger akkompagneret med whisky kan få et indblik i, hvor lidt der skal til at få at sammensætte nye og interessante smage.

Middagen bliver afholdt i samarbejde med restauranten Roxie i hjertet i København, som med sin urbane, uformelle og moderne stil og indretning er et perfekt match med Singleton - en whisky, der nydes bedst uhøjtideligt og i gode venners lag. 

ANNONCE
Singleton inviterer til whiskycocktails og nye smagsoplevelser

Anika Madsen er en af Københavns yngste kvindelige køkkenchefer, og hun vil styre slagets gang bag gryderne. Solidt flankeret af Jens Marquad i baren, der vil levere lækre Singleton-cocktails sammensat speciel til Anikas menu.

"Vi er begejstrede for at være en del af Bite Me by Singleton, fordi de værdier, der ligger bag Singleton, på mange måder går perfekt i spænd med vores egne værdier her på Roxie. Roxie er den ny pige i klassen, som både kan dække den store og den lille sult. Vores restaurant og bar hænger tæt sammen, og vi er begejstrede for at arbejde med en whisky, der ikke specifikt appellerer til mænd, "siger Anika Madsen.

Hvad enten du er en rutineret whisky-connoisseur eller en rookie på den ædle alkohol, så kan du sætte kryds i kalenderen d. 8. august, hvor du på Roxie for 300 kroner får en seks-retters menu ledsaget af fire unikke cocktails med whisky.

ANNONCE
Del

Seneste nyt