Magasinet M!

Sissel er Ugens Instababe: "Det var nok noget af det vildeste at have sex på motorvejen på den måde"

Sig hej til Sissel. Hun er naturelsker - men er sindsygt bange for frøer. Derudover bor hun i Los Angeles og så har hun en perfekt bagdel, hvis du spørger os. Se lige her!

Sissel er Ugens Instababe: "Det var nok noget af det vildeste at have sex på motorvejen på den måde"

??

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 17. Aug 2016 kl. 9:29 PDT

Navn: Sissel Goldman-Piculell

Alder: 23

Bopæl: Los Angeles

Beskæftigelse: Personlig træner/kostvejleder, Make-up artist/hårstylist & laver social medie marketing

Status: Single

Instagram: sisselgp

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe Michala, så klik her.

Rollerblading, the ?? and ?, perfect combo ?? ___________________________________________________________ #fitness #fitspo #fitnessinsperation #gymlooks #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitfamdk #fitliving #justdoit #fitbody #bikinibody #bbg #hiit #personaltrainer #gymlooks #musclebuilding #bootybuilder #fitfamuk #squatgoals #squatbutt #belfie #muscledefinition #igfit #instagramfitness #weightlifting #fitwomen #rollerblade #beachlife #california #hollywood

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 8. Nov 2016 kl. 9:44 PST

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Jamen det føles skønt, jeg er da meget beæret over at blive set som en Instababe.

Enjoying this day to the fullest ?? ___________________________________________________________ #fitness #fitspo #fitnessinsperation #gymlooks #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitfamdk #fitliving #justdoit #fitbody #bikinibody #bbg #hiit #personaltrainer #gymlooks #musclebuilding #swimclassy #bootybuilder #fitfamuk #squatgoals #squatbutt #muscledefinition #igfit #instagramfitness #weightlifting #fitwomen

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 7. Okt 2016 kl. 5:14 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Til daglig laver jeg rigtig mange ting. Jeg flytter til LA snart, hvor jeg skal arbejde som personlig træner og kostvejleder, samtidig laver jeg små jobs som makeup-artist/hår stylist til photoshoots f.eks. 

Ved siden af alt dette laver jeg en masse social medie marketing, hvilket vil sige jeg arbejder med nogle forskellige brands/organisationer, hvor jeg hjælper dem med at vokse deres sociale medier, eller jeg samarbejder med dem, sammen med mine egne social medie profiler.

Samtidig går jeg meget op i fitness, så træner en del, helst hverdag! Og en ny hobby inden for den fysiske verden er blevet surfing, er total forelsket i det. Er et kæmpe natur menneske, så alt der foregår udenfor, elsker jeg! 

S m ; ) e ?? @proteinworld ? ________________________________________________________ #proteinworld #water #hydrated #tantime #bikini #bikinimodel @igfit #fitness #fitspo #fitnessinsperation #gymlooks #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitfamdk #fitliving #justdoit #fitbody #bikinibody #bbg #hiit #personaltrainer #musclebuilding #muscledefinition #igfit #instagramfitness #weightlifting #fitwomens #gymlooks

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 15. Sep 2016 kl. 4:26 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Udadvendt, sjov og nede på jorden. 

Snap snap ? Lashes in Jade ?? @shophudabeauty @hudabeauty @monakattan @alyakattan #mua

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 26. Aug 2016 kl. 10:45 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Man forventer nok ikke, at jeg er så følsom, som jeg i virkeligheden er. Jeg har nemt til tåre, men det er som regel kun mine tætteste, der ser den side af mig. Er meget privat med mine problemer, det ikke noget jeg gider dele med de sociale medier etc.

OG en anden ting man ikke forventer er min kæmpe fobi for frøer. Jeg kan ikke trække vejret, hvis jeg ser en. Ja don't ask me why. 

Some more booty to them haters, I am proud of my body???? #bootygains #letthemhatershate #selflove #beproud #tammyhembrowfit #bootyprogram #payingoff #kissmyass

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 3. Sep 2016 kl. 6:46 PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

HAVE HUMOR! 

Humor er virkelig vejen til mit hjerte. En der er sarkastisk og fjollet som mig selv - det elsker jeg. At få mig til at grine er nok det vigtigste, og at jeg kan mærke, at du hviler i dig selv og tør sige tingene lige ud når det kommer til, hvordan du føler/har det. Hvis mænd aldrig åbner kæften og prøver at spille kostbare og smarte, så står jeg helt af.

Bday celebration for my "baby" bro @siangp2 ?? #loveyou #familyfirst #lashesinjade @hudabeauty

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 30. Jul 2016 kl. 5:27 PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Jeg er mest tilfreds med, at jeg er modig, og tør springe ud i verden alene og følge mine drømme. En af de ting jeg mest glad for ved mig selv, er at jeg ikke går op i, hvad andre synes/tænker om mig. Det en kæmpe befrielse ikke at gå op i sådan noget, og ville ønske flere havde det sådan. Man skal bare gøre sit, og så længe man er glad, er det jo det vigtigste.

Oooog så jeg selvfølgelig ret tilfreds med mit udseende, føler mig godt tilpas i min egen krop, hvilket gør, man også får mere selvtillid. 

Booty Pump #splitsquats #fitfam #fitfamdk #fitnessmotivation #fit #bbg #fitnessaddict #legday #glutes #belfie #summer #fitnessgirls #freddywrup #outfit #wrup

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 23. Jun 2016 kl. 8:44 PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Den perfekte date for mig er klart, at man tog ud og hike sammen, på stranden, ud og surfe eller bare et eller andet anderledes end "biffen og en middag". Men der skal selvfølgelig være mad med i daten, ellers bliver jeg rastløs og hangry.

I Need This Tan ASAP ???? #summer #summerbody #fitfam #fitfamdk #bikini #california #tanning #tan #blondegirl #danishgirl #fitbody #fit #fitfamusa #motivation #armsandabsday #abs #workout #bikinibody ??

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 27. Apr 2016 kl. 5:50 PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Ærligt, så kan jeg ikke huske det mest akavede, men det nok fordi jeg aldrig føler, ting er akavede - der skal virkelig meget til. 

Men for guds skyld, så spørg aldrig en pige om I må kysse hende i byen. Det virker mærkeligt og kikset, synes jeg.

Loaded.

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 30. Jan 2017 kl. 5:14 PST

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

Alle mænd burde vide, at det største turn off er, når i spiller selvfede og ikke bare kan sige tingene, som de er. 

Hvis i kan lide en pige, just say it, der er ikke noget værre end mind games. Hvis du vil have os, så vis det og gør noget ved det! I er ikke seje ved at holde igen og lade som om i ingen følelser har.

Venice beach ?

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 16. Jan 2017 kl. 2:26 PST

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er det vildeste eller mest akavede, du har prøvet?

Da min ex kæreste og jeg var sammen, kunne vi godt lide at gøre det steder, som IKKE var i sengen, og nogle gange steder, som man nok ikke burde gøre det. 

Jeg havde været i Danmark i lang tid og var endelig tilbage til min ex (han bor i USA sjovt nok), og han havde hentet mig fra lufthavnen. På vejen hjem kunne jeg ikke holde det ud mere, så jeg satte mig da bare på ham imens han kørte, hvilket nok er ret farligt, men det var et kæmpe adrenalin kick, og vi havde savnet hinanden, så man tænkte ikke særlig langt. 

Det var nok noget af det vildeste at have sex på motorvejen på den måde. Det selvfølgelig også en lidt akavet oplevelse, hvis andre der er kørt forbi opdagede det, oh well (anbefaler altså ikke nogen prøver det, da det er skide farligt, vi var bare unge og dumme).

Feeling myself in #mycalvins ?

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 26. Dec 2016 kl. 12:18 PST

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": På din Instagram ser du ret berejst ud, hvad er dit frækkeste ferieminde, og hvor var det henne? Derudover lægger vi jo mærke til din meget perfekte bagdel - er det noget du tit hører for?

HAHA! Ja det med min bagdel skal jeg høre meget for - om det er på arbejde eller på gaden, så får den tit en kommentar eller to (selv af børn), hvilket jeg synes kun er sjovt. Folk er tit overbeviste om at jeg "half black".

Men ja jeg rejser meget, grundet jeg er halv amerikaner, så flytter officielt til LA her den 1. marts, hvor jeg skal en masse spændende ting!

Mit frækkeste ferieminde skete sidste år i Californien. Jeg havde gennem familien mødt en sød fyr, som viste mig rundt i San Fransisco og alle byens seværdigheder. En aften kørte vi en tur op på et bjerg, hvor der var udsigt over hele San Fran, det var MEGET smukt.. Og ja mens vi sad og nød udsigten med en flaske vin, så kan i selv regne ud hvad der skete. Vi var helt alene, så man kunne gøre og larme alt det man ville, det var frækt men på samme tid også ret romantisk.

Tan come back! ?? #lasvegas soon tho ??

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 13. Dec 2016 kl. 5:35 PST

Curves for days ??

Et billede slået op af Sissel Goldman-Piculell (@sisselgp) den 30. Nov 2016 kl. 3:16 PST

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE