Magasinet M!

Sjove kvinder

Nej, det er ikke en joke. Der findes faktisk sjove kvinder.

Sjove kvinder

10. Joan Rivers


10. Joan Rivers:
Forestil dig, at din bedstemor på 75 år stiller sig op på en scene med en mikrofon i hånden, og derefter går amok i en sværm af bandeord og uhumske sexvittigheder. Sådan er livet for Joan Rivers' børnebørn. Rivers er en legendarisk supersæk i USA. Især som tv-vært, men også for sin upolerede standup. Når man i Rivers' alder kan trække fulde huse til standup-show, er det sgu imponerende. Især fordi hun tør svine Anne Frank og gamle mennesker. Sidstnævnte bør nemlig, ifølge Joan Rivers, bare holde deres kæft og dø. What?

Anne Frank:

Old People:

9-7.Ã' SNL-pigerne


9-7. Pigerne fra SNL - Kristen Wiig, Amy Poehler, Tina Fey.
Saturday Night Live, eller SNL, er lidt af en komisk institution i USA. Adskillige store stjerner har fået deres gennembrud i sketchshowet, siden det debuterede i 1975. Deriblandt kan nævnes Dan Akroyd, Will Ferrell, Bill Murray, Steve Martin, Eddie Murphy og Chevy Chase. Adskillige sjove kvinder har også været tilknyttet showet, hvor alle er med til at skrive vitserne.

De sjoveste af de seneste kvinder er Amy Poehler (der lige har haft sit sidste show), Kristen Wiig (showets nuværende største stjerne) og Tina Fey (der forlod SNL for at hellige sig sin egen tv-serie 30 Rock, men stadig vender tilbage af og til).

Fra teatergruppen The Groundlings, hvor Kristen Wiig udviklede sit komiske talent

Sexet tennis mellem Fey og Poehler

Sketch fra SNL om surprise parties, hvor Wiig giver den gas

6. Liz Cackowski


6. Liz Cackowski (Jeannie Tate):
Cackowski er faktisk ikke særlig kendt under sit rigtige navn. Hendes alter ego Jeannie Tate har til gengæld gjort Cackowski, der har været forfatter på Saturday Night Live, til en internetstjerne. Jeannie Tate er en ærkeamerikansk soccer-mom, der laver et talkshow i sin familiebil. Ofte med børnene på bagsædet. Det er supersjovt og meget sort. Cackowski har også gjort sig som standup'er, og skal især respekteres for hendes superevner til at skrive sjove historier.

Sygt sjov video hvor Cackowski instruerer i, hvordan man undgår at en kollega går amok i en blodrus.

Den første udgave af The Jeannie Tate Show med Bill Hader som gæst:

Standup med Jeannie Tate

I Italien. Igen med Bill Hader
Ã' 

5. Ellen Degeneres


5. Ellen Degeneres
Okay, på det seneste er Ellen vist mest blevet kendt som vært på et tøset talkshow program og som alle lesbiske kvinders forbillede. Det ændrer dog ikke på, at hun altid har været en formidabel standup'er, der endda formår at undgå de tøsede emner, der er en hindring for mange af hendes kvindelige kollegaer. Der er intet brok over mænd eller snak om menstruation. Hendes vitser er syrede og sjovt fortalt. Ellen er sgu en legende. Tilbage på scenen for helvede!

Ellen's Really Big Show

Degeneres, når hun er bedst

Gaaaammel optræden

Om at gifte sig med geder ... Huh?
Ã' 

4.Ã' Lisa Lampanelli


4. Lisa Lampanelli
... også kendt som "The Queen Of Mean". Lampanelli er indbegrebet af italiensk mama. Hun er stor, højtråbende og næsvis. Hun lægger ikke fingre imellem, og kan svine dig til som ingen mand vil kunne. Både som standup'er og som taler til "roasts". Eller i Lampanellis tilfælde: Svine dem til de brækker sig af grin. Nåh jo, hun er vild med sorte mænd. Du forstår det, når du ser det.

The Queen of Mean

Mere om sorte mænd

Her rister hun Pamela Anderson... og alle andre

3. Samantha Bee


3. Samantha "Sam" Bee:
"Reporterne" på The Daily Show med Jon Stewart er en af de ting, der gør programmet til et af de få seværdige tv-shows om politik. De er alle vildt skarpe, især fordi de er så gode til at spille dumme, imens de afdækker det amerikanske folks dobbeltmoral og lave IQ. En af de bedste er Sam Bee, der er den bedste kvindelige reporter programmet har haft. Hun er stadig på showet, ligesom hendes mand Jason Jones, der også er reporter for TDS. Det ægteskab tages der meget pis på, ligesom parrets to børn. Bare se den første af de udvalgte klip fra TDS med værten Jon Stewart.

Shame Parade (det er Sam Bees kone ... undskyld, hendes mand i kjolen)

Americans Among Us

Gays of Thunder

Al Jazeera English

2.Ã' Linda P


2. Linda P
Danmark flyder ikke ligefrem over med gode, kvindelige standup-komikere. Mette Frobenius og Mette Lisby hører til blandt skrækeksemplerne. Det har Linda P heldigvis ændret på. Titlen som Danmarks sjoveste kvinde går ubestridt til stjernen fra "Vild Med Talent" hvor LP spiller værten Lonnie Star og fra "Wulff's Magasin", hvor hun spiller Christel. Linda P er især kendt for sin beskidte og rappe kæft og sit manglende filter på scenen. Og så er hun genial som psykopaten Winnie i "Piger På Prøveløsladelse".

Winnie holder loppemarked

Linda som Christel, der vrøvler om politik


Ã' 

1. Sarah Silverman


1. Sarah Silverman
Man skal passe på som komiker i det moralsk korrekte USA. Især er en kommentar om jøder, der kan tolkes som bare semi-negativ lig med hysteriske protester fra både kristne og jøder. Lad os bare kalde det et traume fra 2. verdenskrig. Men én komiker har turde tage tykt pis på jøderne (og de sorte, og latinoerne etc.). Og det er Sarah Silverman. Hun er selv jøde, og måske derfor accepterer folk hendes, til tider, voldsomt racistiske vitser. Her på M! har vi allerede overgivet os totalt til Silverman, der uden tvivl og nogen som helst konkurrence er Verdens sjoveste kvinde. Og så er hun også pænt lækker.

I'm fucking Matt Damon

Racistiske vitser

The Aristocrats

Comic Relief for Katrina

Jewish People Driving German Cars

Give the jew girl toys

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt