Magasinet M!

Skjult detalje i Mindhunter sæson 2: Spottede du den potentielle seriemorder til sæson 3?

En af de tunge drenge.

Der er ingen spoiler-advarsler på denne, hvis du ikke har set sæson 2 af Mindhunter endnu.

Men et godt stykke inde i serien, hvor vores famøse seriemordergruppe holder møde omkring fremtidige interviews, nye sager og lignende, så har de en hel væg fyldt med mugshots af nogle heftige drenge i seriemorder-universet. 

Og hvis man kender lidt til bogen, som danner fundamentet for David Finchers serie; Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit, så ved man også, at der er visse profiler, som har fået lidt ekstra opmærksomhed i sagerne.

Og en af de tunge drenge er selvfølgelig John Wayne Gacy.

En af forfatterne bag bogen, John Douglas, har brugt tid på at interviewe netop denne skikkelse, så mon ikke det er en lille easter egg, som måske indikerer en sag til sæson 3?

Holt McCallany, som spiller Bill Tench, har også tidligere fortalt i et interview, at han gerne ville se Gacy være en del af serien.

Og hvis du ikke lige er up to date på John Wayne Gacy, så får du lige et lynkursus:

Gacy er dømt og sidder inde for at have voldtaget, tortureret og dræbt et minimum af 33 teenagedrenge i perioden mellem 1972 og 1978. Han blev kendt i medierne som 'Dræberklovnen', da han ofte agerede udklædt klovn til diverse velgørenhedsevents med sine egne dragter og designs.

Creepy fucking stodder.

Og ja, du har nok set seriemordere, monstre og gyserhistorier netop baseret på klovnegyset fra ham med tiden - uhyggeligt as fuck. 

Perfekt psykopat til sæson 3!

ANNONCE
Skjult detalje i Mindhunter sæson 2: Spottede du den potentielle seriemorder til sæson 3?
Del

Seneste nyt

ANNONCE