Magasinet M!

Skolelærere fortæller om de største WTF-ting de har set deres elever gøre

Fra vanvittige udbrud som "jeg æder røv" til at æde sin blyant.

Undertegnede var selv lidt af en lømmel i folkeskolen, og hans lærere måtte stå til måls for lidt af hvert. Det er dog vand i forhold til de disse historier, som en flok lærere har delt i en Reddit-tråd over de mest fucked up ting, de har set deres elever gøre. Forbered dig på både at få tårer i øjnene - på den sjove måde - og at måbe. For der må simpelthen være noget HELT galt oven i roen på nogle af disse børn. Herunder et udpluk af historierne.


Suddensingularity:

Jeg er lærer på et gymnasium. Og her sker der en masse underlige ting. Eksempelvis:

- Fire drenge i en af mine klasser har dannet "BirdGang". BirdGang består i at råbe "BIRDGANG" med tilfældige intervaller, lave fuglelyde, tegne fugle på alt og give sig selv BirdGang som efternavn - eksempelvis John BirdGang. De har også hemmelige BirdGang-håndtegn, som blandt andet består i at blafre med armene. Jeg hader BirdGang.

- En elev fik et raserianfald, da han lukkede døren for hurtigt, så han fik den i hovedet.

- Vi kom igennem en 90-minutters-time uden problemer, så jeg besluttede at give mine elever fri fem minutter før tid. En dreng gik herefter over til en anden og slog ham i hovedet.

- Der bliver tegnet penisser på alt. Overalt. Hele tiden. På hele skolen. Penisser. Jeg ved ikke, hvem der gør det.

ANNONCE
Skolelærere fortæller om de største WTF-ting de har set deres elever gøre

MDBigFish:

Det her skete ikke i mit klasselokale, men det var en elev, som jeg havde i en af mine andre timer. Han gad ikke at være i klassen og gik derfor ud af lokalet. Eleven går i ottende klasse, men crashede i stedet en tilfældig syvende klasses matematiktime, hvor han hverken kendte eleverne eller læreren. Her satte han sig ned og begyndte at råbe "jeg æder røv" flere gange. Han nægtede at forlade klasselokalet og stoppe sine udbrud, indtil sikkerhedsvagterne ankom. Efter at have talt med de andre lærere og skoleinspektøren angående situationen, sagde en af lærerne, at han måske ikke fik nok opmærksomhed derhjemme, og at vi derfor skulle støtte ekstra op om ham. Herefter sagde jeg: Så hvad vil du gøre? Sige "godt arbejde, æd du bare den røv"?. Alle grinte, men jeg burde nok ikke have sagt det foran min chef.


NorseGirl5:

Jeg havde en elev, som spildte en vanvittig mængde papir, clips og tape på at lave hundredvis af papir-iPods og -laptops. De var i alle mulige størrelser, og han farvelagde dem også. Når vi øvede os i at tage noter, lod han som om, at han skrev dem ind på sin papir-computer. Han prøvede endda på at sælge dem til de andre børn, men de gad ikke betale det, han forlangte. Han tog sit foretagende videre og begyndte at lave papir-sværd, og så begyndte pengene at strømme ind.

Schnit123:

En elev emailede mig en opgave, hun aldrig havde afleveret? otte måneder efter deadline.

JoosMoose:

En af min mors tredjeklasseelever fandt en mandesko i sin taske en morgen. Kun en - ikke hele parret. Han boede kun med sin mor og havde absolut ingen idé om, hvor skoen kom fra.


HermioneWho:

En af mine børn lånte engang en blyant af mig og åd herefter systematisk det hele af den. Han gik i syvende klasse. Hen åd endda metaldelen af den, til det var helt uigenkendeligt.

ANNONCE
Skolelærere fortæller om de største WTF-ting de har set deres elever gøre

Icarus_Dee:

Det her skete for min mor. Hun underviser en specialklasse og havde denne her meget ikke-funktionelle dreng, der kom fra en yderst belastet familie. Han havde et IQ på ca. 60, vil jeg gætte på. Han var meget høj og kunne slet ikke fungere socialt. Det var svært at synes om ham, men min mor forsøgte virkelig. Hun er meget empatisk og ville drengen det bedste. Jeg havde ham selv i min klasse, da han var ældre, og det at tale til ham var som at tale til en snegl - bare mindre spændende. Nå, men en dag kom han op til min mor, efter han havde været på toilettet, og holdt en orm i sin hånd frem imod hende: "Jeg lavede det her på toilettet", sagde han. Han havde åbenbart bændelorm og havde besluttet sig for at vise det til sin lærer. Min mor fortalte, at han så stolt ud. Det år begyndte hun at sætte flere penge ind på sin pensionsopsparing.

Snapxdragon:

Jeg arbejdede i et socialt udsat område, hvor der skete en masse ting:

- En gruppe af elever gemte sig i omklædningsrummene i frikvarterene, hvor de så havde sex.

- En dreng pissede en dag på billedkunstlærerens gulv.

- En dreng blev taget i at spille den af midt i en time.

- En dreng kastede en dag en lærers stationære computer ud ad vinduet fra tredje sal.

- En pige i syvende klasse prostituerede sig selv.

- En dreng flåede en kvindelig lærers trøje itu og blev anholdt for at have krænket hende seksuelt.

- Jeg blev venner med en tidligere elev på Facebook, og han spurgte mig, om han kunne sende mig pikbilleder. Jeg unfriendede ham meget hurtigt igen.


Se endnu flere langt-ude-historier her
.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce