Magasinet M!

Skru op for lyd-liren

Her er 6 gejlede gadgets til at levere seje toner.

Skru op for lyd-liren
JARRE TECHNOLOGIES AEROBULL

Når køteren i virkeligheden er en højtaler, gør det ikke så meget, at den bjæffer hele tiden - det er jo sød musik. Jarre Technologies AeroBull har 2 x 20 Watt mellemtoner i solbrillerne og en subwoofer på 60 Watt i hundens bagdel, der sammenlagt giver 100 Watt RMS at kommandere rundt med, og det er da ret godt smidt sammen. Det skiller sig i hvert fald ud fra junglen af trådløse højtalere. Og nu vi er ved det trådløse, så kan du overføre tonerne via både Bluetooth og NFC, hvis du har et device med sådan noget.

PRIS: 7.455 KR.

ANNONCE
Skru op for lyd-liren
WALL OF SOUND 2.0

Holy crap, det er en stor lydmur. Wall Of Sound 2.0 leverer 44 højtalere med et output på tinnitus-truende 8.000 Watt. Det skal nok irritere naboen. Til gengæld bliver du nok selv en smule irriteret over at skulle slæbe kassen på 170 x 100 x 40 cm. og 178 kg. ind i stuen, men når først den er på plads, så spiller det. Højt. Og ja, den lillebitte dims på toppen er en iPhone.

PRIS: 38.100 KR.

ANNONCE
Skru op for lyd-liren
MUNITIO NINES

Med hovedtelefonerne Munitio Nines kan du skyde dig selv i ørerne med musik. På den gode måde. De ligner 9 mm. patroner og fåes i varianterne guld, sølv og matsort, men de er alle udstyret med en fjernbetjening på ledningen, der kan styre volumen, nummerskift og besvare opkald fra mobilen, hvis du bruger den som din musikkilde. Det slår helt sikkert de hovedtelefoner, der følger med mobilen, og så ser Munitio Nines også pænt sejere ud.

PRIS: 933 KR.

ANNONCE
Skru op for lyd-liren
GENEVA XXL

Der er slet ingen grund til at have en enorm TV-bænk flankeret af et sæt højtravende højtalere, når du kan kombinere det hele i én enhed. Det er også tanken bag Geneva XXL, der i bund og grund er en højtaler med forstærker, men den arbejder dobbelt ved at babysitte din Blu-ray-afspiller, nye konsol (PS4 eller Xbox One, vi vil ikke lege smagsdommere) plus alt det løse. Her får du totalt 589 Watt fra de syv indbyggede højtalere, og du får to HDMI-indgange og både integreret Bluetooth og Airplay til at streame musik fra mobilen.

PRIS: 24.999 KR.

ANNONCE
Skru op for lyd-liren
IXOOST

Docken til din iPod eller iPhone er bikset sammen af udstødninger fra rigtige superbiler, og hele anordningen er håndlavet af aluminium i Italien, så du får et pimpet lydanlæg til stuen. Det er badass. Du kunne selvfølgelig også købe en brugt bil for pengene, men den får du nok ikke ind ad døren, og så ser den heller ikke nær så sej ud som iXoost, der leverer musikken ved hjælp af dobbelte tweetere, højtalere og subwoofere.

PRIS: 37.300 KR.

ANNONCE
Skru op for lyd-liren
THE EVERYTHING CHAIR

Og sådan smider du både lyd og opbevaringsplads i en oppustelig lænestol. The Everything Chair har nemlig to kopholdere til at styre væskebalancen, og underholdningen er lige ved hånden med en holder til fjernbetjening, mobil og magasiner, mens der også er smidt et sæt højtalere ind i ryglænet. Okay, højtalerne er mest en gimmick, for lyden er ikke prangende, men det er en god idé.

PRIS: 436 KR.

Så er der ikke mere lyd-lir lige her, men du kan altid smutte forbi Mandesager.dk, hvor der er endnu flere seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce