Magasinet M!

Skuespiller flashede på den røde løber: De største og pinligste WTF-øjeblikke fra nattens Oscar-show

Oscar-showet 2017 vil gå over i historien på grund af især et kæmpe fuck-up. Vi har samlet de største og pinligste øjeblikke her i artiklen.

Åbningen

I modsætning til tidligere år startede showet, der blev hostet af talkshow-vært Jimmy Kimmel, ud med en af de nominerede for 'Bedste Sang'. Og hvem andre end Justin Timberlake kunne få den ære? Det var i hvert fald ret befriende og med til at bløde hele den lettere nervøse stemning op, da han indtog scenen med "Can't Stop This Feeling" fra Trolls. Så kan man så mene, hvad man vil om nummeret.

ANNONCE

Da Blanca Blanco flashede på den røde løber

B-films-skuespiller Blanca Blanco skulle nok lige havde tænkt sig om en ekstra gang, inden hun troppede op til showet i denne kjole. En kjole, der, som du kan se, afslørede liiiiidt for meget. Til stor tilfredsstillelse for os her på redaktionen dog.

ANNONCE

Talerne

Årets Oscars bød på flere mindeværdige taler. Særligt i birollekategorierne, hvor både Viola Davis, der vandt for Fences, og Mahershala Ali, der vandt for Moonlight, leverede et par brandtaler, du højst sandsynligt vil huske tilbage på om et par år. Der var substans og de helt store følelser på spil.

ANNONCE

Men også vinderen for bedste ikke-engelsksprogede film, iranske Asghar Farhadi, der vandt med den fantastiske The Salesman, havde skrevet en tale, der opfordrede folk til at stå sammen i en tid, hvor verden er mere splittet end nogensinde før. Selvom Farhadi i sin tid, da Trump indførte sit vanvittige indrejseforbud (der som bekendt er sat i bero lige nu), i solidaritet med sine landsmænd valgte at blive væk fra showet, fungerede det virkelig godt med kvinden, der læste op.

ANNONCE

Turistshowet

Et hold intetanende turister blev i løbet af showet ført ind på scenen, hvor de fik lov til at hilse på alle stjernerne på første parket, mens Kimmel drev gæk med dem. Det blev for et kommende ægtepar blandt andet til en selfie med Denzel Washington. Man kan diskutere, hvor vidt det virkede opstillet, og hvor vidt det blev ved for længe, men du sad alligevel med følelsen af: "Bare det var mig, det dér".

ANNONCE

Da den 89-årige caster, Lynn Stalmaster, modtog stående ovationer for at have vundet enæres-Oscar

Gladere kan man vist ikke være? (vi undskylder for kvaliteten - det er den gamle mand ved 25-sekunders-mærket)

Suicide Squad kan kalde sig for Oscar-vinder

Godt nok kun for 'Bedste Makeup'. Men det er lige meget. Den film burde virkelig ikke vinde nogen priser. Herunder kan du se deres backstage-tale.

ANNONCE

Da vi alle fandt ud af, at Nicole Kidman virkelig ikke kan finde ud af at klappe

What the actual fuck?

Da Denzel Washington ikke kunne skjule sin skuffelse over ikke at vinde Oscaren for 'Bedste Mandlige Hovedrolle'

Denzel var pissed. Rigtig pissed. Også selvom vinder Casey Affleck hyldede ham i sin takketale (14-sekunders-mærket)

ANNONCE

Mean Tweets - Oscar edition

Hvis du bare kender lidt til Jimmy Kimmel, ved du også, at et af højdepunkterne ved hans talkshow er, når de kendte læser mean tweets op om dem selv. Og i nat var der lavet en særlig Oscar-udgave. Vi er især vilde med Miles Tellers.

Matt Damon-hetzen

Gennem hele showet trollede Jimmy Kimmel Matt Damon konstant. Faktisk strækker fejden mellem de to kendisser sig helt tilbage til 2006, hvor Kimmel blev nødt til at droppe Matt Damon som gæst i sit talkshow på grund af manglende tid. Herefter begyndt Kimmel at bruge manglen på Matt Damon som undskyldning for et dårligt show hver aften. Siden da har de på skiftet drevet gæk med hinanden. En ting, der i den grad blev ført videre i nat, da Kimmel blandt andet fik orkestret til at overdøve Matt Damon, når han sagde noget, da han skulle præsentere en kategori sammen med Ben Affleck.

ANNONCE

Da de afdøde branche-folk skulle hyldes

Som altid blev de branchefolk, vi har mistet inden for det seneste år, hyldet i en montage tilsat noget yderst følelsesladet musik. Man kan diskutere, om det ikke havde været på sin plads at inkludere Leonard Cohen, når nu Prince eksempelvis indgik. Men det næststørste fuck-up (det største kommer herefter) ved aftenens show skete også her. En ting, som ikke mange bemærkede.

Under montagen blev den australske, firdobbelte Oscar-nominerede og nu afdøde Janet Patterson nemlig hyldet. Problemet var bare, at det ikke var Pattersons billede, der blev brugt, men derimod et billede af den australske filmproducer Jan Chapman. Som stadig lever i bedste velgående. Chapman var ifølge Huffington Post knust over den store fejl. Og det med rette.

Sådan her så det ud:

ANNONCE
Skuespiller flashede på den røde løber: De største og pinligste WTF-øjeblikke fra nattens Oscar-show

Sådan her ser Patterson i virkeligheden ud (kvinden til højre):

Skuespiller flashede på den røde løber: De største og pinligste WTF-øjeblikke fra nattens Oscar-show

Til sidst er der vel ikke så meget at sige, end at det mest akavede øjeblik - og måske pinligste i showets historie - var, da vinderen for 'Bedste Film' skulle annonceres.

En ting, du kan læse mere om her.

Og instruktør Damien Chezelle var VIRKELIG ikke glad for det.

ANNONCE

Ryan Gosling tog det dog en del mere pænt og kunne ikke skjule, at han var godt underholdt over den fatale fejl.

Vi tror aldrig, at der kommer en lige så chokerende afslutning i Oscar-showets historie igen. Men vi glæder os alligevel til næste år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt