Magasinet M!

Skuespiller udfordrer Eminem til episk rap-battle

Nick Cannon har stadig ikke glemt, at Eminem svinede hans kone til for mere end syv år siden. Nu er det på tide at få det afgjort.

Du husker måske tydeligt, hvor Eminem destruerer sin modstander, Papa Doc, hen imod slutningen af den famøse 8 Mile (). Nu kan den battle måske blive til virkelig. Men hvis det står til den amerikanske skuespiller, TV-vært og rapper, Nick Cannon, bliver det med omvendt fortegn.

I 2009 var han gift med sangerinden Mariah Carey. Nogle år forinden havde Eminem påstået, at Mariah Carey havde været håbløst forelsket i ham, og med sin mands hjalp lavede hun en sang med titlen "Obsessed", der refererer til, at Eminem var besat af hende og ikke omvendt. I musikvideoen bliver historien også fortalt i en meget karikeret version, hvor Mariah Carey klæder sig ud som Eminem og stalker sig selv. Og hvis I kender bare lidt til amerikansk hiphop, så ved I, at en provokation i den størrelsesorden ikke kan gå ubemærket hen. Og selv i dag, syv år efter, har hverken Cannon, Carey eller Eminem glemt den.

For et år siden var Nick Cannon og Mariah Carey stadig gift, og for at forsvare sin kones ære udfordrede Cannon Eminem til en boksekamp om 100.000 dollars. Boksekampen blev aldrig til noget, og da Cannon stadig ikke synes, at han havde hævnet sin kone tilstrækkeligt, lavede han nummeret , der selvfølgelig handlede om Eminems påståede forelskelse. Og Eminem svarede tilbage med nummeret .

ANNONCE
Skuespiller udfordrer Eminem til episk rap-battle

i 2014 forsøgte Cannon at slutte fred ved offentligt at udtale, at han altid havde respekteret Eminem som kunstner, og at han måske var gået for langt i forsøget på at ydmyge ham. Og da ægteskabet imellem ham og Carey var slut mindre end et år senere, kan der spekuleres i, at han måske fandt ud, at Eminems beskyldninger var rigtige. 

For nyligt var Eminem på besøg hos den engelske producer og radiovært, Tim Westwood, og her fortalte han, at han bestemt ikke har glemt den udfordring, han gav Eminem for længe siden. Ifølge hip hop-sitet Complex er det dog ikke længere en boksekamp, han udfordrer ham til, men i stedet en rapbattle. Og hvis du kender bare lidt til Eminems talenter, virker det som en dum plan. Eminem har dog ikke svaret, og nu er Cannon så træt af at vente, at hans udfordring går videre til alle, der kan skaffe 100.000 dollars inden d. 26. juni. Her afholdes BET (Black Entertainment Televison) Awards 2016, og det er ved denne lejlighed, at Cannon vil bevise, at han er den bedste freestyleraper, der findes. 

På redaktionen vil vi nøje følge udviklingen, og hvis du heller ikke kan vente, kan du se hele Tim Westwoods interview med Cannon i videoen herunder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt