Magasinet M!

Slå ørene ud damer - sådan gør du din fyr glad i sengen!

De fleste af vores sexartikler handler om, hvordan DU bliver bedre i sengen. Så her er 7 tips til kvinderne.mmm.dk - Slå ørene ud damer - sådan gør du din fyr glad i sengen! mmm.dk

1. Vær sød! Ja, vi har følelser. Derfor bliver vi også kede af det, når det bliver påpeget, at vi har fået lidt ekstra på sidebenene, eller at bremsespor ikke er spor sexet. Og så er det da klart, at vi nogle gange har problemer med at præstere i sengen. Vi svarer jo heller ikke ærligt, når du spørger, om din røv ser for stor ud i de bukser.

 

2. "Du er den største": "Wow, det er den største p.., jeg nogensinde har set. Jeg er aldrig blevet fyldt ud på den måde før". Uanset hvad du siger, ved vi, at størrelsen betyder noget. Så uanset, om dine fem sidste fyre havde et udstyr på størrelse med en babyarm mellem benene, ville vi foretrække, at du løj as direkte op i hovedet. Vi VIL være den største, du har været sammen med. Basta!

 

 

3. Giv dig fuldstændigt hen. Ud af over 1.900 adspurgte M!-læsere ville 49 % foretrække, at du gav dig fuldstændigt hen og nød sex for fuld volumen. Det betyder ikke, at du skal begynde at synge nationalmelodien for åbne vinduer eller skrige os i hovedet som en anden narkopåvirket slagsbroder. Det må også gerne beherske dig, hvis fyren stadig bor hjemme og har soveværelse ved siden af sine forældre.

 

4. Tilbyd ham analsex. Og hvis han bliver stødt over dit frække forslag, er du i din gode ret til at dumpe ham på stedet.

 

 

5. Husk din veninde. Jo, vi har frække fantasier om minimum én af dine veninder. Og når vi så i et øjebliks kådhed i sengen foreslår den geniale idé, at du ringer efter veninden, bør du som den gode kæreste du er, lystre.

 

 

6. Klæd dig ud! 25% af M!s læsere ville ikke have det mindste imod, at du klædte dig ud i et frækt stuepige-, læge- eller Prinsesse Leia-kostume. Så lover vi til gengæld at servere nachos og øl på sengen bagefter. Mest for vores egen skyld selvfølgelig.

 

 

7. Vi må GERNE se bold i fjerneren, mens der knaldes. Vi fyre er utroligt dygtige til at multitaske. Derfor er må vi også gerne se den vigtige Champions League-kamp, mens der knaldes på højtryk.

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt