Magasinet M!

Slet Facebook-appen - og få 20% mere batteritid

Din Android-telefon kan højst sandsynligt få en længere batteritid, hvis den ikke indeholder Facebook-appen.

Slet Facebook-appen - og få 20% mere batteritid

Batteriet. Det evindelige problem, når det kommer til nutidens smartphones. Der skal oplades hver dag, og du bliver helt nostalgisk og får våde øjne bare ved at tænke tilbage på tiden med Nokia 3310 i din lomme. Men har du overvejet, at der rent faktisk findes måder at forlænge din telefons batteri på - særligt når vi snakker Android?

Facebook-appen har det seneste stykke tid forvoldt en række problemer på Android-telefoner, viser en undersøgelse lavet af Tech World Zone (TWC), der konkluderer, at batteritiden altså bliver klart bedre, hvis man ikke har Facebook-appen installeret.

Tidligere i år påpegede androidcentral også problemet med Facebook-appen på Android-telefonen. Skribenten slettede appen på sin smartphone og fandt herefter ud af, at hans batterilevetid var klart forbedret - og det er han ikke den eneste, som har oplevet.

Problemet er, at Facebook-appen bruger strøm ved bare at være på en Android-telefon, og flere oplever også, at hastigheden på Android-telefoner bliver forringet. 

TWC har tidligere skrevet til Facebook, hvorefter de fik følgende udtalelse:

- Vi har hørt, at nogle oplever problemer med hastigheden ved vores Android-applikation. Vi undersøger det nu, og vi vil opdatere jer så meget som muligt. Vi er meget fokuserede på at forbedre disse problemer.

En lille detalje ved den her udtalelse er, at de slet ikke har kommenteret på problemet med batterilevetiden, så mon ikke de selv er klar over det?

Vi kan selvfølgelig ikke med sikkerhed sige, at alle oplever en forringet batterilevetid på deres Android, fordi en enkelt mand har oplevet det på sin telefon. Men andre mere detaljerede brugeroplevelser delt på nettet understreger, at der er et problem med appen.

Det eneste måde, du kan finde ud af det på, er ved at slette Facebook-appen på din telefon og simpelthen køre Facebook igennem Chrome for at se, hvad der virker for dig og din Android! Held og lykke.

ANNONCE
Del

Seneste nyt