Magasinet M!

Slik-krigen ved grænsen er vild: 100 gram for kun 1,99 kroner - men der er et men!

Hvis du er på jagt efter bland-selv-slik til spotpris, så er det nu, du skal overveje en tur over grænsen. Priskrigen mellem Fleggaard, Calle og Fakta Tyskland har sendt priserne i frit fald - lyder det fra Dagens - så du lige nu kan få 100 gram slik for sølle 1,99 kr. Det er næsten umuligt at lade være med at fylde posen - også selvom priskrigens "normale" niveau ligger på 3,99 kr for samme mængde.

Men som altid er der en lille hage. Du kan nemlig kun fylde op til 5 kilo pr. person til den nedsatte pris. Skal du have mere, ryger prisen op til 5,99 kr per 100 gram - og det er vel stadig til at overleve, hvis man har en sød tand.

Folk hamstrer som til Black Friday

Siden mandag har folk hamstret løs, og det er tilsyneladende ikke kun danskere, der er klar til at køre langt for et godt tilbud

Det er i Aventoft-området tæt på Tønder, du kan finde dette slikmekka, og det kommer især til gavn for dem, der alligevel har planlagt en tur sydpå i efterårsferien. Der er altså flere grunde til at lægge ruten forbi, hvis du vil fylde slikskålen godt op til efterårsferien.

"Det er de billigste colibakterier, jeg længe har set"

Det er ikke kun prisen, der fylder i slikdebatten. En Reddit-tråd om emnet blev hurtigt fyldt med kommentarer om hygiejne, og en bruger jokede: "Det er de billigste colibakterier, jeg længe har set" - med henvisning til, at mange hænder har været nede i de samme slikkasser. Andre mener dog, at sukker fungerer som konserveringsmiddel, og at slik ikke lige er stedet, hvor man møder problemer.

En bruger sagde kækt: "Jeg spiser kilovis af bland-selv-slik hvert år, og jeg har aldrig fået dårlig mave!", mens en anden mente, at en hurtig skylning af slikket inden servering burde være standard.

Er det det værd?

Hvis du spørger de mange slik-entusiaster, der har taget turen over grænsen, er svaret et klart ja. Selvom 1,99 kr per 100 gram lyder som en joke, er tilbuddet ægte, og folk har ikke holdt sig tilbage fra at fylde bilerne op. Så hvis du har en sød tand og et par timers køretid tilovers, er det måske værd at tage en tur sydpå...

ANNONCE
Del

Seneste nyt