Magasinet M!

Slut med at drømme: Nu sælger Aldi et spa-bad alle har råd til

Så er du klar til sommeren!

Aldi! En indkøbskæde, der for mange blot er en rodebutik af anden-sorterings-elektronik og tysk kopi-slik, og som hverken har forstået, at det er en god idé at købe en flaskeautomat til alle butikker samt have et kassebånd, hvor der som minimum er plads til 10 varer for enden af det. Men den opfattelse er slut nu. Senere på ugen sætter de nemlig dette oppustelige spa-bad til salg, og det er noget af det bedste, vi længe har set. Og så er det billigt. Meget billigt!

For blot små 3.500 kroner kan det nemlig blive dit. En pris, der er ca. halvt så meget som de i forvejen billigste boblebade på spa-markedet.

Det skriver det britiske lokalmedie Hull Daily Mail.

"Men er det så ikke noget værre ragelse?", tænker du sikkert. Ikke hvis man skal tro på Aldi selv, som lover, at der følger 120 små motorer, et varmeapparat og et aflåseligt, vandtæt og isolerende betræk med i prisen.

Herunder kan du se spa-badet i aktion:

ANNONCE

Du kan købe det online fra torsdag, og det skulle eftersigende ramme butikkerne søndag. Så stil dig allerede i kø nu, før det er for sent - for Aldi kommer helt sikkert til at kunne melde udsolgt.

Aldi - Slut med at drømme: Nu sælger Aldi et spa-bad alle har råd til Aldi
Del

Seneste nyt