Magasinet M!

Slut med at stalke: Instagram eksperimenterer med at fjerne "følger"-notifikationerne?

Nu bliver det svært at stilke dine følgeres aktivitet

Du er måske ikke engang klar over, at funktionen er der, eller også har du brugt den rigtig meget for at stalke aktiviteten hos dem, du følger på Instagram. Men nu skal du altså finde en anden måde at holde øje med, hvad eller hvem kæresten liker på Instagram, for i løbet af ugen vil Instagram eftersigende fjerne netop den funktion. 

Der vil ikke længere være et dedikeret sted, hvor du kan se, hvad dine venner, familie, fjender eller yndlings profil liker eller kommenterer på Instagram. Vi snakker funktionen "Følger" under notifikationer (hjertet).

VI mangler stadig officiel udtalelse fra folkene bag Instagram for den endelige bekræftelse på, at det er en ting, der sker med garanti.

Og hvad kommer det egentlig til at betyde? Det betyder, at du nu kun vil kunne se dit eget personlige feed via din profil, hvilket vel egentlig er en god ting. Så er du fri for konflikter med kæresten, hvis du synes han/hun har liket et forkert billede af en sød pige/dreng, som du absolut ikke bryder dig om. 

Men, det er ikke kun for god ordens skyld og ro i parforholdet, at Instagram fjerner funktionen. Den bliver fjernet, fordi der ikke er nok der bruger den, eller er klar over den findes, og fordi Instagrams brugerne hellere vil bruge funktionen "opdag". Her kan man, istedet for at stalke, finde nye, inspirerende profiler, som man gerne vil følge.

Hvad synes du om den nye opdatering, som gør, at du ikke længere kan se, hvad dine venner, familie, kæreste eller fjender liker på Instagram?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE