Magasinet M!

Slut med 'Paradise Hotel'

Programmet får nyt format og helt nye regler, med fokus på positive værdier

Det notoriske Paradise Hotel har været fast koncept hod TV3 og Viaplay siden 2005 og givet os et væld af skæve karakterer og personligheder, som gennem årene har været med til at definere den danske reality-scene - men nu vendes konceptet på hovedet. 

"Vi har tidligere varslet ændringer i de kommende sæsoner af det danske ’Paradise Hotel’, og nu er vi klar til at løfte lidt af sløret for, hvad det helt konkret betyder", siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group.

Ud fra den officielle beskrivelse skifter programmet både navn og format: Det nye format omtales alene som "Paradise", og man har en ambition om at gøre op med, at deltagere blot skal spille spillet, som ellers har været en drivende tendens for de succesfulde deltagere gennem programmets historie. 

Det nye Paradise vil i højere grad end tidligere have fokus på positive værdier og adfærd, og det skal i fremtiden være en stor styrke i spillet, at have have en god personlighed.

’Paradise Hotel’ skifter navn til nu kun at hedde ’Paradise’, og så har det ikke længere været et krav, at man var single for at tilmelde sig. 

"Vi kigger hele tiden ind i at udvikle ’Paradise Hotel’, og vi foretager disse markante ændringer for at sikre, at Paradise fortsat er relevant og sjovt at følge med i for vores seere og samtidig skal det selvfølgelig være sjovt og spændende at deltage i for vores medvirkende. Det er vigtigt at sige, at der fortsat er mange detaljer omkring det nye ’Paradise’, vi ikke er helt klar til sige noget om endnu, men vi glæder os til at fortælle meget mere om dette senere", siger Kenneth Kristensen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce