M!

Sly står i spidsen for vanvittigt game-show: Her er 5 serier du skal streame i februar

Februar byder på bæster, menneskekød og en genindspilning af 24 timer. Se, hvor og hvornår du skal streame disse fem serier.

Sly står i spidsen for vanvittigt game-show: Her er 5 serier du skal streame i februar

Santa Clarita Diet - sæson 1

Genre: Kannibal-komedie
Premiere: 3. februar
Hvor:
Netflix
Med: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Thomas Crawford med flere

Om: Det kunne ligne en dårlig komedieserie, men Santa Clarita Diet ser virkelig ud til at være et wacked take på kannibal- og zombiegenren. Sheila og Joel lever et idyllisk liv sammen med deres teenagedatter Abby i byen Santa Clarita uden for Los Angeles. Lige indtil Sheila dør og forvandles til en zombie, der har brug for menneskekød for at overleve. Yikes!

24:Legacy - sæson 1

Genre: Action
Premiere: 7. februar
Hvor: Viaplay
Med: Corey Hawkins, Miranda Otto, Charlie Hofheimer med flere

Om: Endnu en sæson af den efterhånden legendariske serie, 24 Timer. Men denne gang er der tale om en genindspilning med helt nye skuespillere og karakterer. Ja, ingen Jack Bauer, men derimod den unge krigshelt Eric Carter, hvis fortid forfølger ham, efter han vender hjem til USA. I løbet af 24 timer, følger du ham i et intenst kapløb mod tiden. Han skal nemlig stoppe det, der potentielt kan blive det største terrorangreb i USAs historie.

Girls - sæson 6

Genre: Komedie-drama
Premiere: 13. februar
Hvor: HBO Nordic
Med: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke med flere

Om: Før du flegner helt ud over, at Girls er på vores liste, så stop lige op. For er der en serie, der på fornemmeste vis indkapsler, hvordan det er at være ung kvinde i nutiden New York, ja, så er det netop Girls. Siden 2012 har du kunnet følge de fire kvinder - med Lena Dunham i front - i tykt og tyndt. Alt sammen med referencer til Lena Dunhams eget liv. For intellektuel vil nogen mene, men vi digger altså Girls 100 procent. Nu er tiden så kommet til sjette og sidste sæson, og vi ser frem til et sidste gensyn med pigerne.

American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Genre: Krimi/retssalsdrama
Premiere: 15. februar
Hvor: Netflix
Med: Sarah Paulson, John Travolta, Sterling K. Brown med flere

Om: Endelig kommer den Golden Globe-vindende antologi-serie på Netflix. I første sæson får du serveret historien bag den berømte og komplekse retssag, hvor i den tidligere NFL-spiller O.J. Simpson stod tiltalt for at have dræbt sin ekskone og hendes gode ven. Serien vandt for nyligt en Golden Globe for 'Bedste miniserie eller TV-film", så du kan roligt glæde dig. Allerede nu er det blevet meldt ud, at der kommer to sæsoner yderligere - en, der omhandler orkanen Kathrina, og en, som handler om mordet på den italienske stjernedesigner Gianni Versace begået af seriemorderen Andrew Cunanan.

Ultimate Beastmaster - sæson 1

Genre: Gameshow
Premiere: 24. februar
Hvor: Netflix
Med: Sylvester Stallone og en helt masse deltagere

Om: Normalt er vi ikke så meget til game-shows, men Ultimate Beastmaster ligner noget fra en anden verden. Sly er vært i det, der får Ninja Warrior til at ligne en leg. Deltagerne skal igennem forhindringsbanen "The Beast", hvor vinderen af hvert program bliver kronet som "Beastmaster". Alle "Beastmasters" skal så til sidst dyste mod hinanden for at blive kåret som "Ultimate Beastmaster". Det skal nok bliver uhyre underholdende.

Del