Magasinet M!

Smagfuld russersprut

Vodka er for mænd. Frugt og vanilje er for kvinder. Men hvem skal så drikke vodka med smag? Sarah er lesbisk, så da vi skulle teste noget, der er lidt til mænd og lidt til kvinder, var det oplagt at ringe til hende og spørge, om hun ikke kunne tage en straight veninde med. Hun fandt straks Camilla frem, og så havde vi bare to mål: At finde vodkaen, der kunne gøre Sarah straight - eller den, der kunne gøre Camilla lesbisk.

Smagfuld russersprut

T&Q Vanilla

"Den lugter jo af fucking koldskål!", sagde Greven på syngende sønderjysk, da den elegante flaske blev åbnet. Resten af testpanelet skyndte sig at sætte næsen til glasset, nikkede anerkendende og skyllede vaniljevodkaen ned. Boldtræet, som ikke var vild med lugten, fik et saligt blik i øjnene og konstaterede: "Den er jo ligesom en irriterende ekskæreste, der pludselig bliver lækker." Godkendt tøsevodka.

Alkohol: 37,5 %

Karakter: 5 / 6

Cuba Strawberry

Der var ikke store forventninger til den tøserøde vodka på forhånd. Men pigerne var vilde med den. "Den smager som børnehostesaft. Og det smager altså rigtig godt," sagde Ekspert Sarah, der dog mente, at der skulle adskillige glas til for at gøre hende interesseret i mænd. Fyrtårnet skyndte sig derfor at hælde en ny omgang op til panelet - som rent faktisk nød det.

Alkohol: 30 %

Karakter: 6 / 6

Absolut Citron

"Det smager som huden på en kvinde, der har uddelt en masse bodytequilaer aftenen før," sagde Ekspert Sarah til fyrenes udelte fornøjelse. "Men det er altså ikke positivt." Og det gav Ekspert Camilla hende ret i. "Den her kan du kun score med, hvis du smider en knust Rohypnol i," mente hun. Resten af panelet var knap så sarte og gav den gode karakterer.

Alkohol: 40 %

Karakter: 4 / 6

Smirnoff Apple

Den skarpe lugt af syrlige æbler bredte sig straks i lokalet, og lugten mindede Fyrtårnet om hans onkels plantage på Fyn. Greven blev kreativ: "Den er jo perfekt til en Appletini," sagde han og fik straks strafslag af Boldtræet, der dog omsider forstod, hvorfor æbler er placeret nederst i madpyramiden.

Alkohol: 37,5 %

Karakter: 5 / 6

Danzka Currant

Da Ekspert Sarah fik den danske vodka på tungen, krøllede hendes ansigt sig sammen til halv størrelse. "Ja, lige præcis," sagde Ekspert Camilla. Boldtræet tilføjede, at han hellere ville have smuttet sine sten end opleve den stygge solbærsmag igen. Kun Lærlingen var positivt indstillet over for smagen, mens resten af bordet sad med ufrivillige tics og kuldegysninger.

Alkohol: 40 %

Karakter: 1 / 6

Aivy Pear/Mint/Strawberry (Testvinder!)

En fantastisk gluk-gluk-gluk-lyd lød fra den elegante flaske, da den blev hældt op i panelets små shotglas. "Det er god kras. Ligesom skægstubber. Den er elegant, ser dyrere ud, end den er, og smager godt. Dén kunne man score mig med - uanset køn," sagde Ekspert Camilla og fik resten af bordets opmærksomhed med det samme. En rigtig god vodka med flere forskellige smagsnuancer, som samtidig ser blæret ud i dit barskab.

Alkohol: 37,5 %

Karakter: 6 / 6

Cuba Apricot

"Den smager meget teenage-agtigt. Den ville nok være god at samle 14-årige op med," sagde Ekspert Sarah og fik dermed Lærlingen til at liste flasken ned i jakkelommen. Greven mente, den smagte af vingummibamser fra Aldi. Både Fyrtårnet og Boldtræet var ved at få sukkerchok af den søde smag, der dog helt sikkert kan give plusser i bogen hos mange piger.

Alkohol: 30 %

Karakter: 3 / 6

Danzka Grapefruit

"Puh, den både lugter og smager af en grim sæd-oplevelse," sagde Ekspert Camilla og fik drengene til at spærre øjnene op. Ekspert Sarah havde af naturlige grunde ikke den slags referencer, men var positiv: "Det er dén vodka, der fanger smagen bedst. Den smager jo faktisk af grape, så den er god, hvis man kan lide det." Boldtræet var enig og kaldte den ægte og autentisk.

Alkohol: 40 %

Karakter: 4 / 6

Absolut Raspberry

"Den her er testens narrefisse. Flasken er helt rød, men væsken er klar. Og så lugter den godt, men smager dårligt," sagde det kontante Boldtræ. Ekspert Sarah var enig. "Det er lidt hen af en hetero, der har forvildet sig ind på en lebbebar. De kan være søde at kigge på, men ikke helt gode, når de kommer ind i munden," sagde hun, men ville dog ikke give bundkarakter.

Alkohol: 40 %

Karakter: 2 / 6

Absolut Mandarin

"Fuuuuiiii! Den lugter af min mormors bil," sagde Ekspert Camilla. "Ja, det er som at sutte på et Wunderbaum," tilføjede Ekspert Sarah. "Jeg vil hellere nossesnave en prettyboy på syvendedagen af Roskilde Festival," sagde Fyrtårnet, der ikke blev sagt imod af hverken Boldtræet, Greven eller Lærlingen.

Alkohol: 40 %

Karakter: 1 / 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt