Magasinet M!

Smallville-skuespiller tilstår: Jeg hvervede sexslaver

Nu risikerer hun op til 40 års fængsel

Den amerikanske skuespiller, Allison Mack, har under en retssag i New York mandag, erkendt sig skyldig i at have rekrutteret kvinder som sexslaver i et sekt-lignende netværk, som hun kalder for Nxivm. 

Allison, som er mest kendt for sin rolle i tv-serien Smallville, risikerer nu op til 40 års fængsel. Der er hele seks anklagede i sagen om Nxvim-gruppen, som har holdt til i Albany nær New York. En anden af de sagsøgte skulle angiveligt have givet mere end 100 millioner dollar til gruppen. 

Formålet med gruppen var, ifølge anklagerne, at få de rekrutterede kvinder til at have sex med bl.a. den 58-årige gruppeleder, Keith Raniere.

Måden hvorpå man rekrutterede kvinderne bestod bl.a. af, at de skulle tage afslørende billeder af dem selv. Billederne skulle angiveligt bruges som trussel mod kvinderne, hvis de ønskede at forlade gruppen senere hen. 

Ydermere skulle initialerne på gruppens formand, Keith Rainere, brændes på kvinderne, så de var mærket for livet. Denne seance blev filmet alt imens andre medlemmer af sekten holdt den rekrutterede kvinde. 

I Nxivm-gruppen fandtes der også et pyramidesystem, hvor kvinderne skulle betale for at komme højere op i hierarkiet, som både bestod af slaver af mentorer. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt