M!

Smart app: Sådan får du en gratis drink, hver gang du går i byen!

En ny app giver dig en gratis drink, hver gang du går i byen - for kun 49 kr. om måneden. Det er noget, vi kan lide!

Heaps Drinks er Danmarks første app, der giver dig og gutterne gratis drinks - og dermed en fed start på byturen! Som betalende medlem af app'en fa?r du én gratis drink hver dag inden kl. 24:00, og adgang til specielle tilbud resten af aftenen pa? mere end 40 udvalgte barer i København og A?rhus.

I september 2016 blev appen tilgængelig for de nye studerende pa? Copenhagen Business School, og hvad der bare skulle have været en lille test til et par hundrede udvalgte studerende er nu blevet sindsygt populært!

Heaps Drinks har allerede spredt sig til over 5.000 medlemmer - primært i studiemiljøerne.

Niels Hangaard, CEO hos Heaps, siger:

- Med Heaps Drinks gør vi det nemt at vælge en god start pa? aftenen med en drink pa? huset pa? et af vores steder!

For 2 a?r siden startede teamet bag Heaps Drinks app'en Heaps, som i dag forbinder over 200.000 brugere, der leder efter fester! Men nu vil Heaps også prøve at give alle danskere en bedre bytur, som starter med gratis drinks og herefter unikke tilbud. 

- Det blev klart for os, at vi ligesa? godt kunne give de 50,000 brugere, som vi alligevel sender til fest hver weekend, endnu bedre muligheder for en god aften. Barer af alle slags har behov for flere gæster.

Hvordan virker det? 

Først vælger du en bar tæt pa? dig, og sa? vælger du den drink, du gerne vil have. Herefter viser du dit valg til bartenderen og venter på, at den bliver serveret!

Det fede ved appen er også, at der både er mange forskellige drinks og barer. Du kan bl.a. vælge mellem alt fra Blume, Madklubbens bar Next Door, The Jane, Zefside, Kitjn, Butchers, CBS Nexus og mange flere. Så der er noget for enhver smag!

Smart app: Sådan får du en gratis drink, hver gang du går i byen!
App'en Heaps Drinks bliver lanceret på fredag, den 14. oktober. 
Del