Magasinet M!

Smoothies til rigtige mænd

Det er ikke så mandigt at drikke smoothies. Men hvad gør man, hvis man er for doven til at tygge sin mad? Man blender klassiske herreretter som pizza, bøf bearnaise og en Big Mac-menu!

Smoothies til rigtige mænd

Bøf bearnaise
Bøf, bearnaise-sovs og pommes frites: Tre gange plus kan da ikke give minus, vel? Jo, det kan det faktisk. Efter en tur i blenderen er de tre gastronomiske genialiteter forvandlet til en tyktflydende masse, selv kz-fanger ville rynke på næsen af.

Frituresmagen er overvældende, men det værste er alligevel, at man bare efter tre slurke får kød-svederen på - de der glinsende svedperler på panden, der indikerer, at din krop nægter at fordøje det, du lige har puttet i kæften.

Karakter: 1 ud af 6

Se videoen her

ANNONCE
Smoothies til rigtige mænd

Pizza med øl
Denne blanding lugter, som øl lugter, når det har været nede i mavesækken og vende, og efterfølgende er blevet spulet ud over toilettet. Men endnu værre: Jaka-skinken på pizzaen er gået i symbiose med ølskummet, så der ligger et ækelt lag skinke-skum øverst i glasset.

Der smager omtrent så klamt, som det lyder. Det er utroligt svært at overtale mit svælg til at synke, og jeg magter ikke mere end to slurke af dette helvedes-bryg. Føj. For. Satan.

Karakter: 1 ud af 6

Se videoen her

ANNONCE
Smoothies til rigtige mænd

Hakkebøf med brun sovs
De bløde løg hjælper på smagen. Det her er klart testens mindst kvalmefremkaldende smoothie. Men det skyldes nok, at det er smørstegte kartofler og ikke pommes frites, der er valgt som tilbehør.

Der er ingen fæl bismag af friture, men det ligner rent bogstaveligt lort - af den slags, der kommer ud efter en virkelig hård nat i byen. Og det er vel de færreste, der ligefrem får en større appetit af at kigge ned i toiletkummen.

Karakter: 2 ud af 6

Se videoen her

ANNONCE
Smoothies til rigtige mænd

Big Mac-menu med vanilleshake
Puha. Ikke nok med, at blandingen milkshake/burger/fritter ser ualmindelig gusten ud nede i blenderen, så får det også konsistens som klumpet diarré - ikke nødvendigvis noget, man er skidefrisk på at putte i munden.

Det værste er dog, at den nedkølede shake sænker temperaturen på hele blandingen, så det ender med at være halvfrossen burgersnask, man får i munden. Og man indser, at der er en meget god grund til, at Ben & Jerrys endnu ikke har lanceret burger og pommes fritter som en ny is-smag.

Karakter: 1 ud af 6

Se videoen her

ANNONCE
Del

Seneste nyt