Magasinet M!

Snake Venom er verdens stærkeste øl som du kan dele med en ven og stadig bliver skide fuld

Ska' der være procenter i, så la' der være procenter i!

Drinksupermarket.com - Snake Venom er verdens stærkeste øl som du kan dele med en ven og stadig bliver skide fuld Drinksupermarket.com

Normalt kan du snildt hamre en six-pack i løbet af en fodboldkamp ovre ved din gode ven. Men gør du det med det skotske bryggeri Keith Bewery LTDs Snake Venom-øl, ja, så dør du nok (hvis altså ikke du for længst er faldet i søvn). Det er nemlig - med sine 67,5 procent alkohol - verdens stærkeste øl.

For lige at sætte det i perspektiv er der 4,6 procent i en almindelig Tuborg, ca. 20 procent i en portvin og 45 procent i en Rød Aalborg. Så der er selvfølgelig tale om yderst stærke sager her.

Men selvfølgelig er det heller ikke en øl, du drikker af flasken, men derimod deler med dine venner i små glas.

Øllen er brygget på samme måde, som man brygger ale, men smager en anelse mere sprittet end den almindelige fadbamse (surpriiiise).

Desværre for os danskere kan du ikke selv bestille den hjem, da Keith Brewery LTD ikke fragter til Danmark, men måske din lokale øl-pusher har nogle tricks i ærmet? Er det tilfældet, kommer du dog også til at punge ud. Prisen for 33 cl er 55 pund, der svarer til små 500 kroner.

Se mere her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt