Magasinet M!

Snart bliver alt Netflix-indhold tilgængeligt for dig

Glem alt om at bruge VPN, koder eller andre om- og genveje. Snart kan du få lov til at se alt indholdet direkte på Netflix!

Snart bliver alt Netflix-indhold tilgængeligt for dig

Du kender det nok godt, at du sidder og leder igennem din Netflix, og du synes ikke rigtigt, du finder det helt rigtige, som du har lyst til se. 

Og du ved bare, at hvis du kunne få lov til at gå på Netflix fra et andet land, så ville der pludselig være masser af fede ting at se på. En tur på sider som moreflicks.com afslører, at der findes ufatteligt mange fede ting, der gemmer sig i andre landes Netflix. 

Men nu er der godt nyt. For selvom EU-lovgivning normalt er noget, der kan gøre enhver søvnig og give lyst til at scrolle videre til næste historie, så har de denne gang faktisk fat i noget af det rigtige nede i Bruxelles.

Hurra for EU

For en ny EU-lovgivning kan i fremtiden betyde, at du får adgang til alt indhold på din Netflix. Og ikke bliver begrænset til kun at se de ting, Netflix har valgt skal tilbydes til os danskere.

Det bliver nemlig fra 2018 ulovligt for streaming-tjenester at registrere din IP-adresse. Det betyder, at blandt andet Netflix ikke længere må kontrollere, hvor du befinder dig henne, mens du bruger siden. Og dermed kan du i fremtiden bare fortælle Netflix, at du er i for eksempel England, og du får adgang til alt det engelske indhold.

Tag dansk TV med på ferien

Lovgivningen er i virkeligheden lavet, så du altid kan bruge dine danske streamingtjenester i udlandet. Således du for eksempel kan se Superliga på din Viaplay, når du er på ferie i Sunny Beach, eller se bagedysten, mens du er på skitur i Alperne.

Netflix vil dog stadigvæk bede dig registrere din adresse, hvor dit kreditkort er fra, ligesom de kan spørge dig om lov til at registrere din IP-adresse. Men en lille hvid løgn har jo aldrig skadet nogen, og desuden ser det også ud til at blive unødvendigt. Netflix har tidligere sagt, at de i fremtiden vil lade alt indhold blive frit tilgængeligt for alle. Så lad os alle håbe, at de bruger denne mulighed til endelig at gøre det!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce