Magasinet M!

Snart kan det være slut med McDonald's: Læs her hvorfor

Det er med at hamstre Big Macs og chili cheese tops, mens man kan. For snart er det måske ikke muligt at gå på McDonalds længere.

Franchisetagere af McDonald's-restauranter mener, at brandet i øjeblikket er inde i en dyb krise, og McDonald's dage kan være talte ifølge en ny spørgeskemaundersøgelse foretaget blandet 29 amerikanske franchisetagere, som i alt driver 226 restauranter i det store land ovre vestpå.

Det skriver Yahoo Finance.

"Vi er inde i en dyb depression, og intet ser ud til at ændre sig," skriver en af franchisetagerne i undersøgelsen og uddyber yderligere, at ca. 30 % af operatørerne er gået konkurs."

Mere end 12 franchisetagere udtrykker frustration med McDonald's ledelse og skriver, at direktør Steve Easterbrooks plan om at vende krisen, hvilket inkluderer morgenmad hele dagen og et skifte til digitale ordre, blot forårsager, at kvaliteten og servicen forringes.

"Manglen på konsekvent lederskab er skræmmende, og vi hopper fra det fejlagtige initiativ til det andet," skriver en franchisetager, mens en anden ikke har set så inkonsekvent ledelse, siden han startede i branchen tilbage i starten af 70'erne.

En skriver sågar, at ledelsen blot har rådet dem til at droppe ud af branchen, når de har luftet deres frustrationer over eksempelvis "all-day-breakfast"-initiativet, som ifølge franchisetagerne kræver ekstra udstyr i køkkenet.

ANNONCE
Snart kan det være slut med McDonald's: Læs her hvorfor

Men ifølge en talskvinde for McDonald's er morgenmadsprogrammet en succes.

"Det er i hvert fald det, vi hører fra vores kunder samt et flertal af vores 3100 franchisetagere", siger hun til Business Insider.

Og der er da heller ikke kun negative ting at spore blandt franchisetagerne.

En skriver:

"Jeg synes, at lederskabet går i den rigtige retning. Men det tager jo tid at ændre et koncept", mens en anden skriver, at direktøren ser ud til at gøre det fint indtil videre.

Én ting er dog sikkert: Vi vil i hvert fald begynde at gå på McDonald's noget oftere, hvis der virkelig er noget om snakken.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce