Magasinet M!

Snav i Slagelse

Slagelses piger kan andet end at spille håndbold!

Snav i Slagelse

Hvis vi siger Slagelse, siger du sikkert håndbold. Men efter Anja Andersens farvel har der ikke været meget ved byens boldspil. De friske piger til gengæld - de er der stadig, og der er mange af dem!

Den endelige dom:

Karizma: *****
Du bliver trakteret med fest fra start til slut, hvis du sætter dine ben på Klub Karizma. Vi oplevede god og yderst velformet betjening til pumpende rytmer på dansegulv spækket med piger!

Nattoget: ***
Som nyankomne i Slagelses natteliv var Nattoget noget af en mundfuld at finde rundt i. Der var lidt for mange mennesker, og babe-niveauet var ikke helt i top - men det var stemningen til gengæld. Et ganske fint sted at gi' den party-gas.

Skallerisiko: *
Selvom Eks-Praktikanten ellers gjorde et ihærdigt forsøg, lykkedes det ham ikke at få prygl i Slagelse. Imponerende.

Pige til mand: ****
Vi havde forventet flere fyre i en by, der rummer en kaserne - men Slagelse var langtfra en pølsefest, og der var ingen problemer med at lokalisere de søde tøser.

Baberating: ****
Piger var der rigeligt af i Slagelse, og kvaliteten var skam også i orden, selvom et par af dem var lige en tand for tilknappede til en lørdag aften i byen. Og for pokker en nice betjening...!

Scoremuligheder: ***
Slagelse er ikke et tag-selv-bord, men hvis du slipper taget i bardisken og vover dig ud i de forbudte trin, burde det være nok til at åbne himmerigets porte.

I alt: ***
Den tidligere håndboldhovedstad er garant for en fest, for de mange mennesker giver en god stemning, og der er masser af søde piger. Men du skal være indstillet på at starte sent, for byen savner virkelig et par 'unge' steder, der kan varme op under festtrængende mennesker før midnat.

WEBADRESSER:
www.juice-nightclub.dk
www.caramel.dk
www.upperhill.dk
www.nattoget.dk
www.cafe-vivaldi.dk
www.karizma.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce