Magasinet M!

Snowboarder bliver jagtet af bjørn mens hun synger Rihanna - og hun opdager det ikke

This is one lucky son of a b?.

Snowboarder bliver jagtet af bjørn mens hun synger Rihanna - og hun opdager det ikke

Lad det være sagt med det samme. Vi aner ikke, om ovenstående video er virkelig eller fake. Ikke desto mindre er det både skræmmende og utroligt heldigt, hvad der udspiller sig i den, og en advarsel om, at du nok lige skal skrue lidt ned for musikken, næste gang du glider ned af en bjergtop - i hvert fald hvis du befinder dig i Bjørneland.

I videoen kan du se en kvinde stå på snowboard ned ad et forholdsvist øde bjerg, der angiveligt ligger i Hakuba 47 i Japan. Men i stedet for at koncentrere sig om at stå på snowboard og sine omgivelser, har vores kære veninde mere travlt med at nynne en Rihanna-sang. Det gør så, at hun ikke opdager, at en brølende bjørn er lige i hælene på hende det meste af vejen ned derfra.

Videoen, der så dagens lys på Reddit mandag, har fået flere brugere til at så tvivl omkring ægtheden af den. 

En bruger skriver blandt andet:

"Lyden af bjørnens grynt synes temmelig klar og tæt på hende. Det lyder slet ikke dæmpet eller fjernt, som du vil tro, at det vil lyde på de fleste kameraer. Gengivelsen af bjørnen synes også lidt ved siden af, da bjørne i de japanske alper er mørkere." 

Vi ved slet ikke nok om bjørne, kameraer og lyde, til at vi vil give vores besyv med. Men for os ser det altså ret ægte ud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce