Magasinet M!

Søgning på 'Hvordan gør man sex mere interessant' er steget med 5000 procent i karantænedagene

Der er nogen, der udnytter hjemmedagene til soveværelsessjov!

Der findes mange måder at fordrive tiden på i disse dage - og en af de ting, som tankerne selvfølgelig falder på for et par i hjemmeisolation? 

SEX.

Og corona-virussen har via en undersøgelse fra AnchorPumps gjort, at folk virkelig vil have spicet tingene op i disse dage.

Enten fordi de er ved at have slidt deres legetøj op eller har gennemlæst nok guides - eller måske fordi Hr. og Fru Danmark har opdaget, at de måske er blevet lidt kedelige under lagenerne?

Men ikke desto mindre kan undersøgelsen vise, at søgningen på 'how to make sex more interesting' er steget med over 5000 procent i disse isolationsdage.

Andre sjove søgetermer er i den lidt mere seriøse ende - eksempelvis:

- "Hvor gammel er FOR gammel i forhold til at få børn?", er steget med 2800 procent i søgninger

- "Sådan bliver du god til sex" er steget med 200 procent

Og så selvfølgelig en allerhelvedes masse opskrifter, da folk efterhånden er blevet amatørkokke eller mere i disse kreative hjemmedage.

Men sex? 

Den vinder de flestes fokus i følge undersøgelsen.

Vi har ikke nogen danske statistikker på det - men hvis du hører til gruppen, som gerne vil eksperimentere lidt med fruen i soveværelset disse dage?

Så prøv eksempelvis weekend-kittet til soveværelset eller måske danskernes favorit-challenge i soveværelset disse dage.

ANNONCE
Foto: Pexels - Søgning på 'Hvordan gør man sex mere interessant' er steget med 5000 procent i karantænedagene Foto: Pexels
Del

Seneste nyt

Annonce