Magasinet M!

Søvn og sex

Hver tiende sover mens de har sex!En ny undersøgelse viser, at en ud ti falder i søvn, mens de har sex. Arbejdspladserne får skylden for det.

Søvn og sex
Sex burde være sjovt, men for mange er det hårdt, eller måske bare kedeligt. I hvert fald så falder hver tiende i søvn mens de har sex. Det viser en ny engelsk undersøgelse.

Desværre drenge, så er det mest kvinderne som tager sig en god lur, mens fyren leger supermand, og tror han giver hende den store tur.

Ved os mænd er der kun tale om seks procent, som falder i søvn. Forskerne mener at det er søvnmangel der giver problemet. Hele 20 procent af deltagerne fortalte at de ofte faldt i søvn i bilen på arbejdspladsens parkeringsområde, eller mens de var på date, eller til en middag hos familien.

Jeg må indrømme at jeg har prøvet at falde i søvn en enkelt gang mens jeg dyrkede sex med kæresten (Vi er eks kærester nu). Vi blev nødt til at stoppe, da jeg ikke gad længere og bare gerne vil sove. Det er selvfølgelig ondt, da det får partneren til at føle at han eller hun ikke gør det godt nok, og at det er kedeligt.

Men hvad med jer!

Har i prøvet at falde i søvn under akten?
ANNONCE
Del

Seneste nyt