Magasinet M!

Søvnløs i Sønderborg

Smukke damer, billige bajer og sære egnsretter - Sønderborg holder!

Søvnløs i Sønderborg
Brøggeriet

Brøggeriet er det perfekte sted at starte sin bytur i Sønderborg. Så er det sagt! Deres lækre hjemmebryggede øl, den hyggelige indretning, den venlige betjening og de sindssygt gode (og billige) burgere giver dig mere end bare saft og kraft til at klare en nat i syndens tegn i det sønderjyske. Og hvis du ikke orker at tage videre, så kan du da bare blive hængende på Brøggeriet og drikke dig dum at høre på i deres lækre cocktails. Hell yeah!

6 stjerner

ANNONCE
Søvnløs i Sønderborg
Restaurant Viking

Hvis du er til keglebillard, lokale røverhistorier, billige bajere og raflebægre med terninger, så er det på Vikingen du skal tilbringe din aften. Du må ryge inden for, og det er ingen sag at falde i snak med de flinke stamgæster. Godkendt!

4 stjerner

Søvnløs i Sønderborg
Bob's Bier Bar

Bob's Bier Bar har gode lokaler, rygerum inden for og så har de nogle af de fedeste beerpong-borde stående klar, så du altid kan udfordre gutterne eller hende den lækre ovre i baren. God gang i den kommer der først senere på aftenen og natten, men når lokalerne er fyldt, er abefesten med garanti sikret!

5 stjerner

ANNONCE
Søvnløs i Sønderborg
Wunderbar

Utrolig smukke bartendere, billig alkohol og løssluppen stemning gør Wunderbar til et sikkert stop på turen. Der serveres 5 Gulddamer og et smil for 100 kr hele natten, og så bliver det pludselig meget sværere at forlade 'Byens Bar', som det hedder i folkemunde. De sønderjyske piger samles åbenbart også i flok på Wunderbar - og de er tilmed rigtig søde at snakke med - sådan!

6 stjerner

ANNONCE
Søvnløs i Sønderborg
Café Ib Rehne Cairo

Ib Rehne Cairo er et populært sted at mødes for sønderjyderne inden man tager i byen for, og deres cocktailkort er også en fancy forfest værdig. Pigerne på stedet er smukke, og indretningen er rustik og hyggelig. Et godt sted at starte sin aften i byen ud!

4 stjerner

Søvnløs i Sønderborg
Buddy Holly

Der er satme gang i den på Buddy Holly! Dansegulvet er proppet med lækre piger, der vrider sig til rytmerne fra DJ-pulten, og det vidner om, at det er her, alle byens unge samles, når der er fest på tapetet. Selvom der er fyldt, så er der stadig hurtig og venlig betjening, og når sjusserne samtidig er billige, så er det ingen sag at have sig en fest på Buddy. Vi takker guderne for, at Sønderborg tog så godt imod os.

6 stjerner

ANNONCE
Søvnløs i Sønderborg
Aftenens babe:

Helene - Bartender

Spottet på: Wunderbar

Søvnløs i Sønderborg
Sønderborgs score: 87 %

Sønderborg er en festby uden lige. Pigerne snakker lidt sjovt, men de er til gengæld møglækre og pissehamrende søde. De forskellige steder ligger så tæt, og er så billige, at du og gutterne sagtens kan lave jeres egen pubcrawl i Søn' City - og vågne op dagen efter uden overtræk på kortet.

Baberating: 5 stjerner
Scoremuligheder: 6 stjerner
Pige-til-mand-faktor: 5 stjerner

Aftenens citat:

"Når jeg tager en fyr med hjem, så plejer min far at lave morgenmad på sengen!" (Sød brunette, hvis far tager sønderjysk gæstfrihed til kolosale højder)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce