Magasinet M!

Sofie er Ugens Instababe: En mand er sexet, når han står i fredagsbaren med en øl

Den 21-årige danser fra Odense læser til diplomingeniør, og så vil hun gerne lære en fyr rigtigt at kende, hvis man er på date

Navn: Sofie

Alder: 21 år

Beskæftigelse: Uddannet professionel danser og læser til diplomingeniør i Elektrisk Energiteknologi på Syddansk Universitet

Bopæl: Odense

Status: Single 

Særlige kendetegn: Mine flotte ginger krøller, min røv og så flexer jeg hele tiden

Instagram: dansesofie

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Sofie laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Min gode ven indstillede mig til "Ugens Instababe", og jeg troede nok lidt bare, at det var en joke. Så jeg blev nok lidt overrasket over at blive valgt, men er da ret beæret over at M! har valgt mig. Det havde jeg ikke lige set komme.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Man forventer nok ikke, at jeg arbejder på McD. 

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Sikkert tilbage til mine veninder i New York for at danse med dem til sommer. Ellers måske en skiferie i løbet af januar eller februar.

Hvad er din yndlings TV serie, og hvorfor?

Friends, altid sjovt og noget man bare kan slappe af til og koble fra til. Samtidigt er det god baggrundsstøj, når man er på Instagram eller skal fikse lidt af hvert - da Friends ikke behøver éns fulde opmærksomhed.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Jeg kan altid overtales til en kop kaffe og så må man se, hvad der skal ske bagefter. Ellers er jeg altid til et glas vin eller to. Man kan vist godt sige, at jeg gerne vil lære dig at kende - det er nok det, jeg ligger mest vægt på.

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Jeg synes at dumme ting er sjove, og især når man kan vende det til et comeback. Er flere gange blevet spurgt af en lidt selvglad mand "hvordan ved du, at du ikke er til mænd, når du ikke har været sammen med en mand?". Hvortil jeg bare spørger; "hvordan ved du, at du ikke er til mænd, hvis du ikke har været sammen med en?"

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Når han er i fredagsbaren og giver øl!

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

At de er meget lige til og siger, hvad de mener. Og at man skal være lige så ærlig, når man snakker med dem.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Det var nok på en festival eller sådan noget i den stil.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er allermest stolt af, at jeg tog et år ud af mit ellers meget seriøse liv til at følge min drøm om at blive uddannet professionel danser. Jeg vidste, da jeg var 10 år gammel, at jeg ville tage en danseuddannelse, og efter jeg besøgte New York for første gang, da jeg var 16 år, vidste jeg, at det skulle være der. Jeg er utrolig stolt af at have arbejdet så hårdt for at komme ind på Broadway Dance Center - deres professionel danseuddannelse - og gennemføre det. 

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når de kommer med sjofle kommentarer.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Enten i byen med gutterne eller på arbejde. 

Del

Seneste nyt

ANNONCE