Magasinet M!

Sommeren er på vej: Så skal der lures...

Mænd tager på stranden af én grund: For at glo på damer. Og så gælder det om at have udstyret i orden.

Sommeren er på vej: Så skal der lures...
Hjørnekikkert

DET SKAL DU BRUGE: En hjørnekikkert

SÅDAN VIRKER DEN: Kikkerten kommer samlet, så det er bare at sætte den for øjet. Hvis den er af plastic i pangfarver, kan du med fordel male den sort, så den ser mere prof ud.

TAKTIK: Stil dig 10-20 meter fra en sød pige. Husk, at hun skal være enten til højre eller venstre for dig. Som en anden verdensmand smider du kikkerten for øjet og lader som om, du studerer de store skibe, der sejler forbi. Hun tror nu, at hun i ro og mag kan smide toppen, men du har selvfølgelig indstillet sigtet på hende og kan nyde synet, mens du smiler sagte for dig selv.

KARAKTER: 4 ud af 6

ANNONCE
Sommeren er på vej: Så skal der lures...
Solbrille med bakspejl

DET SKAL DU BRUGE: Et par spionbriller

SÅDAN VIRKER DET: Gå ind på Google og søg på 'rearview spy glasses'. Køb de frække briller i søgeresultatet. Når du tager dem på, vil du opdage, at du, udover at få uv-filtreret sollyset, også kan se, hvad der foregår bag dig ved hjælp af et par indbyggede bakspejle. Det er smart.

TAKTIK: Sæt dig med ryggen til den lækreste topløse pige på stranden. Fordi hun ikke tror, du kigger på hende, vil hun slet ikke tage notits af dig, når hun f.eks. smører babserne ind i sololie. Bum - så har du stof nok til et par dages huskespillere.

KARAKTER: 6 ud af 6

ANNONCE
Sommeren er på vej: Så skal der lures...
Hullet læsestof

DET SKAL DU BRUGE: En avis, et magasin (selvfølgelig ikke M!) eller andet læsestof og en saks

SÅDAN VIRKER DET: Tag læsestoffet og klip huller i, som du sikkert har set Joakim von Ands spioner gøre det i dine gamle Anders And-blade.

TAKTIK: Placér dig med front mod en tøs i din medbragte strandstol, hiv din daggamle Børsen med huller frem og smid den op foran hovedet, så det ser ud som om, hele dit ansigt er skjult fra hendes perspektiv. På lidt afstand vil hun ikke kunne se de huller, du sidder og stirrer på hende igennem. Score.

KARAKTER: 3 ud af 6

ANNONCE
Sommeren er på vej: Så skal der lures...
Spion-fon

DET SKAL DU BRUGE: Din smartphone

SÅDAN VIRKER DEN: De fleste smartphones er i dag udstyret med et glimrende kamera. Både på skærmsiden og bagsiden.

TAKTIK: Der er to smarte ting, du kan gøre. Du kan enten lade som om, du snakker i telefon - en fingeret samtale med din mormor virker ganske uskyldig - mens du kredser om hende på rimelig afstand og knipser løs. Eller du kan lade som om, du tager billeder af dig selv og dine venner med det normale kamera, mens linsen i virkeligheden er vendt mod hende med skærmsiden. Bare husk at tage rigeligt, så du er sikker på at få noget godt 'materiale' med hjem.

KARAKTER: 5 ud af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt