Magasinet M!

Sommerens bedste filmbabes

Det bliver en varm sommer i biografen. Ikke mindst på grund af disse aktuelle filmbabes

Sommerens bedste filmbabes
Natalie Dormer
Film: Captain America: The First Avenger
Premiere: 11. august


Så er det blevet superhelten Captain America's tur til at blive revet rundt i biografmørket. Rollen som kaptajnen indehaves af Chris Evans, mens Natalie Dormer har en mindre rolle. Ellers tæller listen over medvirkende folk som Tommy Lee Jones, Hugo Weaving og Stanley Tucci - bare for at nævne nogle stykker. Natalie Dormer er mest kendt fra tv-serien "The Tudors", hvor hun spillede Anne Boleyn.
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Jennifer Lawrence
Film: X-Men: First Class
Premiere: Spiller nu


Her er der tale om en ægte win/win-situation. Ikke bare siger de fleste anmeldere, at den nye X-Men-film er værd at se - den har også smukke Jennifer Lawrence i rollen som Mystique. Så bliver det ikke meget bedre.
Sommerens bedste filmbabes
Blake Lively
Film: Green Lantern
Premiere: 18. august


Det er instruktøren fra "Casino Royale", Martin Campbell, der står bag "Green Lantern". Filmen har blandt andre Ryan Reynolds og den smukke Blake Lively i hovedrollene. Der er tale om endnu en superheltefilm med et mærkeligt plot, men selv om anmelderne ikke har været vildt begejstrede, kan vi ikke lade være med at glæde os til Blake Lively. Måske kender du hende allerede fra filmen "The Town" med blandt andre Ben Affleck, og hvis du har kigget din kæreste over skulderen, har du måske endda set et glimt af hende i tv-serien "Gossip Girl".
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Zawe Ashton
Film: Blitz
Premiere: Spiller nu


Zawe Ashton har indtil nu mest holdt sig til teaterscenen, men på det seneste er hun begyndt at dukke mere og mere op på det store lærrede. I den seneste Jason Statham-film, "Blitz", spiller hun rollen som Elizabeth Falls - en politikvinde, der kommer direkte fra afvænning for stofmisbrug og nu skal hjælpe Statham med at få fat i en seriemorder, der er begyndt at tage livet af tilfældige politifolk.
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Penelope Cruz
Film: Pirates of the Carribbean: I Ukendt Farvand
Premiere: Spiller nu

Hvis du ikke allerede har set den fjerde "Pirates"-film i rækken, er det absolut ved at være på tide. Captain Jack Sparrow er tilbage, men endnu vigtigere: denne gang er det Penelope Cruz, som spiller den kvindelige hovedrolle. Yes! Allerede som 16-årig slog Penelope igennem som skuespiller i hjemlandet Spanien, og resten af verden fik øjnene op for hende, efter hun var med i "Vanilla Sky" og "Blow" i 2001. Sideløbende med filmkarrieren har hun arbejdet som model for blandt andre Ralph Lauren og L'Oreal.
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Rachel McAdams
Film: Midnight in Paris
Premiere: Spiller nu


Nej, det her er ikke den "Paris"-film. Der er tale en rigtig pigefilm, men mens din kæreste hygger sig med endnu en romantisk komedie, kan du glæde dig over synet af den canadiske hovedrolleindehaver Rachel McAdams. Måske har du allerede set hende i film som  "Wedding Crashers" og "Sherlock Holmes", hvor hun også fangede mange mænds opmærksomhed.
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Rosie Huntington-Whiteley
Film: Transformers 3
Premiere: 29. juni


Rosie Huntington-Whiteley har overtaget stafetten efter Megan Fox, men det er ikke nødvendigvis negativt. Victoria's Secret-modellen Rosie har i hvert fald udseendet til at efterfølge en af verdens mest sexede kvinder. 24-årige Rosie er i øvrigt født i den engelske by Devon, og hun fik sit gennembrud som model for undertøjsgiganten Victoria's Secret i 2006.
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Emma Watson
Film: Harry Potter og dødsregalierne - Del 2
Premiere: 13. juli


Okay, vi indrømmer, at vi ikke længere er helt så ivrige efter at se "Harry Potter"-filmene, som vi var engang. De fleste har læst bøgerne eller ved, hvad der kommer til at ske, hvilket unægteligt tager lidt af underholdningen. Der er dog een rigtig god grund til at se den nye film i forhold til at læse bogen, og det er Emma Watson, som efterhånden er blevet 21 år gammel.
ANNONCE
Sommerens bedste filmbabes
Kirsten Dunst
Film: Melancholia
Premiere: Spiller nu


Melancholia er ikke ligefrem en drengerøvs-film, men hvis du mangler point på kontoen hos kæresten og ofte har tænkt på, hvordan Kirsten Dunst ser ud under sine designerkjoler, så er dette ikke noget dumt valg. Som det næsten altid er tilfældet, når Lars von Trier har siddet i instruktør-stolen, er det ikke verdens mest tilgængelige film, hvilket genren - en drama/sci-fi/thriller - og siger lidt om. Anmelderne har da også været meget uenige om, hvor mange lykkepiller filmen fortjener, men uanset hvad venter der i hvert fald en oplevelse i mørket.
ANNONCE
Del

Seneste nyt