Magasinet M!

Sommerens fedeste film

Her er de 13 film, du skal tjekke ud i biografmørket til sommer.

Sommerens fedeste film
  Only God Forgives

Premiere: 30. maj

Hvad sker der: Ryan Gosling og den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn genoptager samarbejdet efter succesen med Drive. I Only God Forgives spiller Ryan Gosling bestyreren af thaiboksning-klub i Bangkoks kriminelle underverden. En klub, der blot er et dække for organiseret narkohandel.

Forvent ultrameget vold og sublimt skuespil.

Derfor bliver det godt: Samarbejdet mellem Gosling og Winding Refn gik op i en højere enhed, sidst de to arbejde sammen i Drive. Således scorede den danske instruktør prisen som bedste instruktør på Cannes festivalen i 2011.

 

Forventningsbarometer: 85%

 

 

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  Tømmermænd Tur-Retur

Premiere: 30. maj

Hvad sker der: Hvis du har set de to første Tømmermænd-film - og det har du - ved du godt, hvad der kommer til at ske i det tredje kapitel.

 

Derfor bliver det (måske) godt: 1'eren var intet mindre end fantastisk. 2'eren var alt for meget af det samme. Hvis de med den tredje film kan bibeholde den syrede og grove humor, og på samme tid være originale, skal det nok blive godt.

Forventningsbarometer: 82%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  Star Trek - Into Darkness

Premiere: 6. juni

Hvad sker der: Besætningen på Enterprise vender hjem fra det ydre rum. Her opdager de en ustoppelig, altødelæggende kraft midt inde i Starfleet, der har smadret flåden, og alt hvad den står for.

Derfor bliver det godt: Manden der gjorde Star Trek cool (og som snart kaster sig over den nye Star Wars-film) J.J. Abram, er igen styrmand på projektet. Vi tror på ham. 

 

Forventningsbarometer: 88%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
Man Of Steel

Premiere: 14. juni

Hvad sker der: Verdens største og mest kendte superhelt vender tilbage til det hvide lærred, hvor han endnu engang skal redde jorden fra undergang. Forhåbentligt kan denne omgang få os til at glemme alt om den fesne Superman Returns fra 2006.

Derfor bliver det godt: Med Christopher Nolan (Batman-trilogien) som producer og Zack Snyder (300, Watchmen) ved instruktørposten, kan det her kun blive sublimt. 

Forventningsbarometer: 97%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  After Earth

Premiere: 27. juni

Hvad sker der:
Vi befinder vi os 1000 år efter, at apokalyptiske begivenheder tvinger menneskeheden til at flygte fra Jorden.

De overlevende har fundet sig til rette på Nova Prime, der er blevet menneskets nye planet. Men da da en byge af asteroider beskadiger Cypher (Will Smith) og Kitais (Jaden Smith) fartøj, tvinges de til at nødlande på Jorden, som nu er blevet et uigenkendeligt og livsfarligt sted at opholde sig.

 

Derfor bliver det (forhåbentligt) godt: Sci-fi + Will Smith = WIN!

En hvilken som helst film + instruktør M. Night Shyamalan = LORT!

Men man kan vel håbe på, at der denne gang rent faktisk var nogle, der havde læst manuskriptet inden optagelserne blev indledt.

Forventningsbarometer: 52%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
The Lone Ranger

Premiere: 3. juli

Hvad sker der: I The Lone Ranger spiller Armie Hammer den maskerede cowboy, der ved sin side har Johnny Depp i rollen som heltens trofaster indianer-følgesvend Tonto.

Derfor bliver det godt: Det fungerede ret fint, da Johnny Depp og instruktør Gore Verbinski tidligere slog pjalterne sammen på det hvide lærred. Se bare hvor godt det gik Pirates Of The Caribbean-filmene, der formåede at omsætte for cirka én milliard dollar (hver) på verdensplan.

Forventningsbarometer: 80%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  World War Z

Premiere: 11. juli

Hvad sker der: Zombier. Zombier over det hele.

FN-udsendingen Gerry Lane (Brad Pitt) jagtes af zombier. Rigtig mange zombier.

Derfor bliver det (måske) godt:  Filmen startede optagelserne allerede i 2011 - uden et manuskript - og har fået udskudt premieren fra vinter 2012 til sommeren 2013, da produktionsselskabet bag var meget utilfredse med det de så. En ny manuskriptforfatter blev tilknyttet i juni-måned, men hoppede fra, da han så, hvor meget der skulle rettes op på. Og så er Instruktøren og Brad Pitt ikke på talefod sammen længere, hvilket tegner skidt for de sidste optagelser.


Forventningsbarometer:
77%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  The Wolverine

Premiere: 25. juli

Hvad sker der: I The Wolverine rejser Hugh Jackmans plagede antihelt til Japan for at træne sammen med en samurai-kriger. Her kommer han til at stå overfor sin ultimative nemesis i en kamp til døden.


Derfor bliver voldfedt:
Undertegnede er kæmpe Wolverine-fan - eller nørd, om man vil. Og favorit-fortællingerne fra tegneserie-universet er af tegneren Jim Lee, hvis historier om Wolverine i Østen skiller sig ud ved at være mørke, voldelige og ultrablodige. Hvis filmen går i tegneseriernes spor, kan vi glæde os. 


Forventningsbarometer:
94%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  Pacific Rim

Premiere: 1. august

Hvad sker der: Pacific Rim foregår i fremtiden, hvor gigantiske monstre har invaderet Jorden. For at bekæmpe de lede sataner bygger menneskene nogle kæmpe-robotter. Rammerne for et episk actionbrag er hermed på plads.

 

Derfor bliver den et hit: Med Guilliermo Del Toro (Hell Boy, Blade II og Pan's Labyrinth) på instruktørposten, kan det her (næsten) ikke blive andet end godt.

 

Forventningsbarometer: 92%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  R.I.P.D.

Premiere: 8. august

Hvad sker der: Ryan Reynolds dør. Og vender tilbage som kriminalbetjent i 'Hvil I Fred Afdelingen'. Okay så. 


Derfor bliver det godt:
Vi kommer til at tænke på Men In Black, når vi ser traileren til R.I.P.D. Umiddelbart lyder det her så nyt og anderledes, at vi glæder os til at tjekke den ud.

 

Forventningsbarometer: 75%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
Elysium

Premiere: 15. august

Hvad sker der: Elysium foregår i år 2159. De rigeste bor på rumstationer, imens pøbelen må nøjes med en ødelagt version af Jorden.

Matt Damon er manden, der har tænkt sig at skabe balance i den urimelige fordeling af goderne.

 

Derfor bliver den et hit: Sci-fi + Matt Damon som cyborg lyder som en fed kombi.


Forventningsbarometer:
91%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
  300: Rise Of An Empire

Premiere: 22. august

Hvad sker der: 300: Rise Of An Empireer en prequel til Zack Snyders 300 fra 2006. Denne gang bekæmper den græske general Themistocles den invaderende, persiske hær, ledet af Xerxes (Rodrigo Santoro) som er i ledtog med gudinden Artemisia (Eva Green) Xerxes til at lede sin hær i krig mod Persien.

Derfor bliver det (forhåbentligt) godt: 300 var fantastisk både fortællermæssigt og visuelt. Hvis Rise Of An Empire kan genskabe noget af den magi, skal det her nok blive godt.

Forventningsbarometer: 71%

ANNONCE
Sommerens fedeste film
Kick-Ass 2: Balls To The Wall

Premiere: 29. august

Hvad sker der: Der bliver sparket endnu en omgang røv i efterfølgeren til den noget utraditionelle superheltefilm Kick-Ass. Denne gang med selveste Jim Carrey i en af rollerne.

Derfor bliver den et hit: 1'eren var fed. Jim Carrey er med. Hvor galt kan det gå?

Forventningsbarometer: 88%

ANNONCE
Del

Seneste nyt