Magasinet M!

Sommerens største film

Nu ved du, hvad du skal lave, når vejret ikke er til at grille.

Sommerens største film
  Edge Of Tomorrow

Premiere: 04.06.2014

Tom Cruises sidste tre film Rock Of Ages, Jack Reacher og Oblivion blev hverken anmelder- eller publikums-succeser. Især Oblivion, der kom ud sidste år, skuffede fælt. Nu ser det dog endelig ud til, at hr. Cruise er tilbage på rette spor med denne sci-fi-action-thriller, der handler om soldaten William Cage, der oplever den samme dag igen og igen. Pænt nederen, da hver dag ender med, at han dør.

Vi håber på det bedste.

ANNONCE
Sommerens største film
  A Million Ways To Die In The West

Premiere: 05.06.2014

Manden bag et af 2012 helt store filmhits, Ted, og skaberen af Family Guy og American Dad kaster sig i år over western-genren. På sin helt egen måde. Forvent masser af plat humor. Men på den fede måde. Og nå ja, så har Liam Neeson en rolle som badguy. Det kan da kun gå hen og bive godt.

ANNONCE
Sommerens største film
  Transformers: Age Of Extinction

Premiere: 10.07.2014

Man kan tænke, hvad man vil om Michael Bays film, men den mand har en åndssvagt imponerende evne til at lave actionfilm, der formår at trække enorme horder af mennesker i biografen. Den sidste film formåede således at omsætte for mere end 1,1 mia. dollar på verdensplan. Derfor kan Hollywood vel ikke klandres for at spytte en fjerde film ud. Denne gang er Shia LaBeouf dog erstattet af Mark Wahlberg. Og Optimus Prime har fået en robot t-rex som kæledyr.

ANNONCE
Sommerens største film
  Abernes Planet: Revolutionen

Premiere: 17.07.2014

Den første film fra 2011 var egentlig udmærket. Og den omsatte da også for en pæn skilling på verdensplan. Vi gætter derfor på, at toeren gør det samme.

Etteren sluttede med, at jorden blev ramt af en dødelig epidemi, der gjorde det af med størstedelen af menneskeheden. Nu kæmper de overlevende mennesker mod den stadig voksende hær af intelligente aber.

Der er skiftet ud på rollebesætningen, da James Franco ikke er at finde på rollelisten denne gang. Til gengæld får vi lov at nyde Gary Oldman som ond satan, der giver aberne kamp til stregen.

ANNONCE
Sommerens største film
  Bad Neighbors

Premiere: 17.07.2014

Seth Rogen er en meget sjov mand. Det hersker der ingen tvivl om. Og når de amerikanske anmeldere oven i købet betegner Bad Neighbors som en af hans bedre film, kan vi ikke andet end glæde os til 17. juli, hvor den har premiere herhjemme.

Filmen handler om en nabokrig mellem parret Kelly og Mac Radner (Rogen) og en stor gruppe af unge mænd, der flytter ind i studenterforeningen ved siden af med alt hvad det indebærer af druk, hor og monsterlarm.

 

ANNONCE
Sommerens største film
Jupiter Ascending

Premiere: 24.07.2014

Enten bliver det her rigtig, rigtig godt. Eller også bliver det rigtig skidt. Søskendeparret Wachowski, der stod bag Matrix-trilogien, er tilbage. Det er en underdrivelse af de helt store at påstå, at der har været langt mellem snapsene siden den første Matrix-film. Men hvem ved? Måske de har genfundet noget af den tabte magi, der gjorde The Matrix til et mesterværk? 

Vi krydser fingre.

ANNONCE
Sommerens største film
  Guardians Of The galaxy

Premiere: 31.07.2014

Sommeren 2014 bliver året, hvor Marvel indtager det hvide lærred med deres samling af skæve superhelte, der skal beskytte universet mod det onde. Vin Diesel, Zoe Saldana og Bradley Cooper byder op til dans. Sidstnævnte i en rolle som dødsensfarlig vaskebjørn (?!!)

Vi har tjekket begge trailere og må indrømme, at vi slet ikke kan vente til, at Guardians får premiere.

ANNONCE
Sommerens største film
  The Expendables 3

Premiere: 14.08.2014

"Jeg ser din Expendables 2 og raiser med Wesley Snipes, Harrison Ford og en jødehadende Mel Gibson"

Mere behøver du ikke at vide om den tredje omgang testosteronfyldte actionbombe af en film.

Sommerens største film
  Sin City: A Dame To Kill For

Premiere: 28.08.2014

Det har taget ni år for skaberne af den første Sin City-film at tage sig sammen og give os denne længe ventede toer. Som det var tilfældet med den første film er anden ombæring også instrueret af den mexikanske instruktør Robert Rodriguez. Derudover har Josh Brolin hovedrollen, hvor bla. også Mickey Rourke, Eva Green, Jessica Alba, Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Jeremy Piven og Ray Liotta medvirker.

Mmmmm, Jessica Alba.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce