Magasinet M!

Sommerklar? Øl-vesten er en musthave til sommerens begivenheder

Alternativ sommer-sixpack!

Der er ikke noget værre end at løbe tør for øl. Og endnu værre er, hvis du er nødt til at forlade en intens samtale eller et solidt spil beerpong, fordi du mangler forfriskninger. De problemer kan du heldigvis lægge i graven med en (mere eller mindre) moderigtig ølvest.


Ja. En ølvest er svaret på alle dine problemer. Det er, som navnet antyder, en vest med plads til en masse øldåser. 12 øldåser - eller andre slags dåser - hvis vi skal være præcise. 

Øldåserne sidder trygt og godt i deres trykaflastende velcroholdere, så du ikke er begrænset i hverken peerbing, ølbowling eller ølstafet. Med ølvesten er du bevæbnet til alle begivenheder året rundt – fra festival til familiefest til ferie med kammeraterne.

Ølvesten er dit stærkeste våben mod det, vi alle frygter: Tørst. Og er du rigtig gavmild, er du klar til at støtte dine fælles krigere i den store krig mod tørst. Så bliver du en vaskeægte helt!

Du bestemmer helt selv, om du vil have en 6-, 8- eller 12-pack. Du behøver ikke engang at træne op i fitnesscenteret – den eneste anstrengelse forbundet med ølvesten er, at den skal fyldes op. 

ANNONCE
Utenu Ølvest

Røverkøbet findes her til 149,- kroner.

Del

Seneste nyt