Magasinet M!

Sony er på vej med to nye Spider-Man-spinoffs og to nye superhelte

Flere medlemmer til Marvel/Sony-miniuniverset!

Balladen mellem Sony og Marvel har eksisteret siden 90'erne - læs her, hvorfor - og efter et par turbulente udtalelser omkring Tom Hollands Spider-Man og dennes fortsatte rejse i MCU, kom der endelig styr på sagerne. 

Marvel-Sony-aftale: Sådan bliver fremtiden for Spider-Man

Det har resulteret i, at Sony har lov til at lave et lille Mini-Marvel/Sony-univers, hvor MCU-edderkoppehelten må lege i sit eget selvstændige univers, uden at krydse for meget klinger med MCU-delen.

Her har vi allerede fået Venom repræsenteret, hvor vi herefter får Morbius med i puljen (vi så Vulture-skurken i slutningen af traileren, som agerede hovedskurken i MCU-universets Spider-Man: Homecoming). 

OG nu sætter Sony kul under kedlerne og bekræfter to nye Spider-Man-spinoffs med to nye karakterer:

Solo og Man-Wolf. 

Det er mere eller mindre et par ukendte størrelser, som heller ikke har fået officielle skuespillere på projekterne endnu - sådan lyder det fra kilder hos Illuminerdi, som har siddet på nyheden et par uger og ventet på, hvad Corona-halløjet ville ende ud i. 

- og de to karakterer?

Solo er en kampklar stodder, som kan teleportere korte afstande, og Man-Wolf er John Jonah Jameson III, som finder en ædelsten på månen, som han tager rundt om halsen i fuldmåne, så han bliver til en ulvestodder!

Stay tuned - superheltefilm er kommet for at blive!

ANNONCE
Sony er på vej med to nye Spider-Man-spinoffs og to nye superhelte
Sony er på vej med to nye Spider-Man-spinoffs og to nye superhelte
Del

Seneste nyt