Magasinet M!

Sopranos- og Joey-stjerne tjener mere på OnlyFans, end hun nogensinde har gjort i Hollywood

Drea de Matteo har ikke meget kærlighed til Hollywood længere.

Drea de Matteo, bedst kendt for sin rolle som Adriana La Cerva i den ikoniske tv-serie The Sopranos, har afsløret, at hun i dag tjener mere på OnlyFans end hun nogensinde gjorde som skuespiller.

På trods af at have medvirket i nogle af 00’ernes helt store tv-serier, har de Matteo valgt en utraditionel vej til økonomisk succes – en vej, som mange måske ikke havde forventet fra en skuespiller af hendes kaliber.

Som stjerne i en af de mest anerkendte tv-serier nogensinde, kunne man tro, at de Matteo stadig ville leve af indtægterne fra sin tid på The Sopranos. Serien er gentagne gange blevet kaldt en af de bedste i tv-historien, men for de Matteo var hendes løn langt fra imponerende. I et interview har hun afsløret, at hun ofte blev betalt i den lave ende, især i de første år af sin karriere.

"Jeg tjente aldrig en formue på at spille skuespil," indrømmer de Matteo i interviewet. "Selv på The Sopranos var det først til slut, at jeg begyndte at få en normal løn for episodiske roller."

Efter The Sopranos skiftede hun til Friends-spin-off-serien Joey, hvor hun fik en bedre løn, men alligevel var økonomisk usikkerhed en del af hendes liv.

Det var først, da hun oprettede en konto på OnlyFans, at de Matteo fandt en stabil og lukrativ indtægtskilde.

Med en kombination af billeder og videoer, som hendes teenage-søn til tider hjælper med at redigere, har hun vendt sin økonomi rundt og kunne endda betale sin gæld af.

Ironisk nok var det ikke mafia-penge, men OnlyFans-penge, der reddede de Matteos hjem fra at blive tvangssolgt.

Hendes venner opfordrede hende endda i sjov til at poste billeder af sine fødder for at tjene ekstra, og selvom hun i starten tøvede med at tilmelde sig platformen, har hun nu "omfavnet" det og siger, at det har givet hende en økonomisk frihed, hun aldrig oplevede i Hollywood.

"Det er skørt, men sandt," siger de Matteo, som nu har råd til at sige "Fuck Hollywood" og leve livet på sine egne vilkår.

En dejlig lille solskinshistorie?

ANNONCE
Del

Seneste nyt