Magasinet M!

Sopranos-stjerner genforenes i en ny komediefilm

Drengene fra hitserien er klar på en reunion!

Når man snakker om nogle af de mest ikoniske tv-serier nogensinde, så ligger Sopranos altid fast på de flestes top 5. Der er visse skuespillere, som bare har formået at få en ikonisk status i serieuniverset, og her sprudler Sopranos-karaktergalleriet af gyldne øjeblikke.

Derfor er det også ret interessant, at fem stjerner fra det originale cast nu genforenes på en ny film. Filmen hedder Sarah Q og bliver instrueret af John Gallagher. 11 år efter seriens afslutning kan vi få muligheden for at få lidt af den klassiske seriekemi, vi så i den legendariske serie. 

De fem stjerner er  Tony Sirico (Paulie), Vincent Pastore (Pussy), Federico Castelluccio (Furio),William DeMeo (Jason Molinaro) og Artie Pasquale (Burt Gervasi).

Hvor nogle af dem har haft bærende roller, har de andre måske kun været med i nogle få episoder - men ikke desto mindre giver dette mulighed for at få lidt gangsterkemi tilbage på skærmen.

Men underligt nok handler serien på ingen måder om gangsters - det er nærmere en komediefilm, der fortæller om en ung piges kamp for at blive en skuespiller i Manhattan. 

Mon ikke vi stadig kan forvente en sprudlende dialog af de amerikansk-italienske skikkelser? Filmen er stadig under pre-production, men rammer biograferne til september 2019.

Vi glæder os!

ANNONCE
Sopranos-stjerner genforenes i en ny komediefilm
Del

Seneste nyt

ANNONCE